1 вересня – День знань: як Лілія Ребрик, Ксенія Мішина, Монатік та інші відвели своїх дітей до школи (Фото)

1 вересня в Україні відзначають свято Першого дзвоника. В цей день батьки ведуть своїх дітей до школи. На урочисту лінійку своїх дітей відвели і зірки українського шоу-бізнесу.

Сьогодні, 1 вересня, кадрами зі свята Першого дзвоника у своїх Інстаграм-блогах поділилося багато українських зірок, які мають дітей-школярів. Серед них: акторка Ксенія Мішина, Лілія Ребрик, співак Монатік та інші.

Лілія Ребрик

Актриса і телеведуча Лілія Ребрик на урочисту лінійку відвела свою старшу доньку Діану, якій 11 років. На 1 вересня школяра одягла класичну чорну спідницю і красиву білу вишиванку.

Вриваюся в цю осінь з найкрасивішою україночкою школяркою.

, – підписала фото Лілія Ребрик.

Ксенія Мішина

Українська акторка Ксенія Мішина показала, як відвела свого сина у приватну київську школу. Так, на відміну від більшості школярів, Платон не одягав класичний костюм, чи вишиванку. Хлопець мав стильний образ і був одягнений у сірі джинси та білу футболку. Та і сама Ксенія вирізнилася яскравим вбранням. Жінка одягнула чорні класичні штани і короткий чорний топ, оголивши свій живіт.

Григорій Решетнік

Сьогодні у сім’ї Решетніків подвійне свято, адже для один із синів зіркової пари пішов у перший клас. А ось старший син Григорія Іван став учнем четвертого класу.

На урочистій лінійці сини Решетніка з’явилися у красивих сірих костюмах і з вишиванками. Хлопчаки тримали у руках красиві букети квітів для вчителів.

Дуже швидко ростуть діти! Найголовніше, щоб у мирній Україні

, – підписав фото з синами ведучий “Холостяка”.

Дмитро Монатік

Український співак Дмитро Монатік в цьому році у київську школу відвів двох своїх синів Платона і Даніїла. На свято Першого дзвоника хлопчаки одягнули красиві українські вишиванки. У вишиванках були і їхні зіркові батьки.

Навчання для життя… світлого та гарного життя… Всіх із Днем знань

, – написав Монатік у своєму Інстаграм-блозі.

Ірина Федишин

Своїх синів до школи сьогодні відвела і співачка Ірина Федишин.

Сьогодні особливий день. Юрчик в шостий, Олежик в третій клас. Вітаємо усіх з початком навчальному року. Нехай він буде спокійним та успішним для наших діток.

, – написала Ірина.

Популярне

Схожі статті

Жанна Аркадіївна з “Моєї прекрасної няні” кинула олігарха і живе на одну пенсію: що сталося в житті акторки

Відома російська актриса Ольга Прокоф'єва відрізнилась не лише блискучою акторською кар'єрою, але й цікавим особистим життям. Що про все це відомо?

Без борошна і тіста: мої ходові цукерки для дієти – з ними навіть чоловік погодився схуднути за компанію

Такі цукерки принесуть організму лише користь і жодного зайвого грама, адже не містять глютену й цукру. Тож обов'язково спробуйте приготувати. Смакуватимуть не лише жінкам, а й іншим членами родини.

Секрет дізналася від кондитерів. Для медовика використовую тільки цей варіант: рецепт медового тіста

Усі ми любимо десерти і регулярно їх готуємо. Звичайне тісто часом набридає, але ж можна приготувати особливе. Сьогодні ми підготували рецепт медового тіста, яке підійде для будь-якої випічки.