Назад у дитинство: Дорофєєва, Каменських, Кароль та інші зірки показали, як виглядали у шкільні роки (Фото)

Поки школярі святкують свято Першого дзвоника, пригадаємо, як в шкільні роки виглядали найвідоміші зірки українського шоу-бізнесу. Деяких із них неможливо впізнати в дитинстві.

Зірки українського шоу-бізнесу, як і всі інші люди, колись сиділи за партою та розповідали вірші Шевченка біля дошки, а хтось навіть отримував двійки у щоденник.

Ми вирішили пригадати, як виглядали найпопулярніші зірки України у ті часи, коли були простими школярами.

Тіна Кароль

Українська співачка Тіна Кароль у шкільні роки жила в Івано-Франківську. Там вона і ходила до школи. Тіна була здібною ученицею, але більше всього вона прагнула займатися музикою.

На чорно-білому фото з тих часів Тіна Кароль, яка на той час ще була Тетяною Ліберман, позує в центрі у шкільному костюмі тих часів.

Як виглядала Тіна Кароль у шкільні роки: співачка – у центрі
Як виглядала Тіна Кароль у шкільні роки: співачка – у центрі

Ольга Сумська

Українська акторка Ольга Сумська показала своє шкільне фото зі старших класів. Цікаво, що Ольгу дуже легко впізнати, адже основні риси її обличчя практично не змінилася. Сумська ще тоді була стрункою, довговолосою красунею.

Як виглядала Ольга Сумська у шкільні роки
Як виглядала Ольга Сумська у шкільні роки

Настя Каменських

Настя Каменських 7 років жила та навчалася в Італії у місцевій школі. Там вона вчилася по спеціальній обмінній програмі. На шкільних світлина Каменських така ж кучерява, як і зараз, тому її дуже легко впізнати.

Як виглядала Настя Каменських у шкільні роки
Як виглядала Настя Каменських у шкільні роки

Оля Полякова

“Королеву ночі” Олю Полякову важко впізнати на шкільному фото. Худорлява школярка з бантами, рівненьким чубчиком та радянським портфелем не схожа на нинішню Суперблондинку. Та все ж, посмішка залишалася та ж.

Як виглядала Оля Полякова у шкільні роки
Як виглядала Оля Полякова у шкільні роки

Надя Дорофєєва

Українська співачка Надя Дорофєєва навіть у шкільні роки була такою ж яскравою та стильною дівчиною. Коротка спідниця, локони і широка посмішка – так виглядає Надя на світлині зі шкільних років.

Як виглядала Дорофєєва у шкільні роки
Як виглядала Дорофєєва у шкільні роки

Джамала

Володарка одного з найсильніших голосів України Джамала в шкільні роки була далеко не королевою школи. На шкільному фото, яке збереглося з тих часів, майбутня співачка позує з дивакуватою короткою стрижкою. В одному з інтерв’ю Джамала зізналася, що це вона сама себе так підстригла у дитинстві.

Як виглядала Джамала у шкільні роки
Як виглядала Джамала у шкільні роки

Популярне

Схожі статті

Смаколик дитинства. Рецепт привезла з села. Вечір без них не минає: пишні пиріжки з яблуками та вишнями

Пиріжки з яблуками та вишнею з дріжджового тіста - зразок простої, смачної та ароматної домашньої випічки. Краще, що може бути вранці або ввечері із чашечкою гарячого чаю, кави чи какао.

Таку вечерю і на святковий стіл можна: мʼясо в горщиках з картоплею та грибами. Аромат чули навіть сусіди

Коли закінчилися всі можливі та неможливі ідеї, що готувати, виручить старі-добрі горщики. В них можна запекти мʼясо з картоплею та грибами, що стане відмінною вечерею навіть за святковим столом.

Випічка, яка вартує золотих нагород: найпростіші та найсмачніші булочки з повидлом. Рецепт усього за 15 хв

Приготувати смачну та ситну випічку ви можете всього за 15 хвилин. Для цього вам потрібне тісто й трішки вільного часу. Готові? Берімося до справи!