День знань: Лілія Ребрик показала, як повела доньку у школу, а Могилевська з Бірчею самі всілися за парту

1 вересня традиційно вважається особливим святом для першокласників, школярів останнього року навчання та їхніх батьків. Але всі ми — родом з дитинства, тому майже ніхто в цей день не стоїть осторонь.

Багато хто з відомих та публічних осіб, зірок телебачення та естради 1 вересня щиро вітали всіх сучасних та колишніх учнів та вчителів з Днем знань, згадували своє навчання в школі, відводили своїх діточок на Перший дзвоник.

На своїх сторінках в Інстаграмі Тіна Кароль, Надя Дорофєєва, Настя Каменських та інші зірки поділилися архівними світлинами та показали, як вони виглядали у шкільні роки, а зіркові батьки продемонстрували, як проводжають до школи своїх нащадків.

Лілія Ребрик

Лілія Ребрик виклала фото, на якому проводжала 11 річну доньку Діану до школи. Мама з донькою обійнялися: донька — з веселою посмішкою, а мама — з ледь помітним сумом. На школярці красива вишиванка, тому Ліля називає її “найгарнішою україночкою” і всім дітям бажає:

“І хай наші діти плачуть хіба через невиконану домашку!”

Зі щирими побажаннями успіхів Діані та її батькам прокоментували користувачі Інстаграму цей пост. Діану називали “дикою красунею”, натякаючи на її прізвище, робили компліменти Лілії.

Наталя Могилевська та Гарік Бірча

“Без помилок напишем “полуниця”, і без проблем говорим “паляниця”,- нещодавно написав Гарік Бірча.

Сам актор у День знань разом з Наталею Могилевською всівся за парту. Так артисти привітали всіх дітей та дорослих. Не можливо дивитися на цих “взірцевих учнів” без веселої посмішки. Читачі питають, у якому Наталя з Гаріком класі, та чи добре вони вчаться.

Ці “однокласники” попросили своїх поціновувачів пригадати безтурботні далекі часи шкільного дитинства та коротенько написати в коментарях. Звісно ж, читачі гаряче відгукнулись на це прохання і написали: хтось — про хороше, с ностальгією, а хтось не дуже добре згадав ті часи, товаришів та вчителів.

Популярне

Схожі статті

“5 місяців виповнилося”: Володимир Дантес поділився фото підрослого Василя та побажав усім “дитячого” щастя

Володимир Дантес показав свого домашнього улюбленця, якого завів разом із Дашею Кацуріною. Фото пухнастика співак опублікував у своєму Instagram.

Єві Цекало вже 25 років: як виглядає та чим займається донька Лоліти Мілявської — стопами батьків не пішла

Поведінка та соціальна позиція батьків у багатьох родинах мають колосальний вплив на дитину, а, значить, й на її вибір життєвого шляху, і врешті решт, на майбутню долю.

Не рецепт, а скарб! Заварна паска на Великодній стіл: ніжний смак і вершковий аромат — просто ідеально!

Ароматна, солодка, ніжна та водночас волога заварна паска — ідеальна випічка для великого свята. Розповідаємо, як приготувати великодній смаколик.