Привітала дітлахів: стильна зірка 1+1 Наталія Мосейчук показала витончений образ в трендовій спідниці-олівці

В усі часи українські телеведучі першого ешелону відрізнялись вмінням грамотно та вишукано вдягатися, бути зразком для наслідування глядачам своїх телепрограм.

Наталя Мосейчук по праву вважається однією з наймодніших телеведучих каналу “1+1”.

Смаку цій жінці притаманна вишуканість та стриманість. Колір її костюмів, як правило, пастельних тонів, зазвичай без принтів. Такий стиль підкреслює образ, який створила та  підтримує на екрані зірка — образ ділової жінки, яка, крім іншого, допущена брати інтерв’ю у перших осіб країни.

Майстер-клас від телезірки

Напередодні 1 вересня, коли країна святкує День знань, Наталія Мосейчук також проявила майстерність урочисто вдягнутися, відповідно події, оскільки річ йшла про номінацію вчителів на премію за заслуги у сфері освіти й вона зверталася до українців стосовно висування кандидатів.

Сама телеведуча була одягнута в строгому стилі: спідницю-олівець світло-сірого кольору довжиною міді та у білу з тонкої, але не прозорої тканини з довгими пишними рукавами на широкій манжеті, блузу. Загальний вигляд вдало доповнювали лаковані туфлі-човники бежевого кольору.

Користувачі Інтернету та телеглядачі не залишили без уваги такий вишуканий та витончений вигляд телеведучої. “Наталія, ви — супер”,- пише один. “Красиві туфлі та спідниця”,- констатує інший.

Як цій жінці вдається встигати робити та записувати програми, бути господинею у родині й при цьому мати такий гарний не просто доглянутий, а модний вигляд, спитали в неї в одному з інтерв’ю. Наталія відповіла, що для неї це дуже складно, вільного часу катастрофічно не вистачає:

“Вже й не пам’ятаю, коли могла спокійно погуляти десь на природі чи проїхатися по магазинах. Останнє я і раніше робила тільки за необхідності. Шопінг – моє прокляття.”

Популярне

Схожі статті

Весільні сукні зірок, заради яких варто вийти заміж: наречені Тіна Кароль, Настя Каменських, Аліна Гросу

Тіна Кароль, Настя Каменських та Аліна Гросу у день власного весілля виглядали неперевершено. Всі ці співачки обрали для себе дорогі і вишукані весільні сукні.

Ця намазка “Дай краба” залітає під “100 грам” тільки так. Смачно навіть просто з хлібом – є один секрет

Дізнайтеся, як легко та просто приготувати найсмачнішу намазку з крабових паличок. Ця ніжна закуска стане справжнім хітом на вашому святковому столі.

“Нехай би показали свої ніжки”: Ірина Білик висловилася про виступ Alyona Alyona і Jerry Heil на Євробаченні

Ірина Білик прокоментувала виступ Alyona Alyona і Jerry Heil на Євробаченні. Співачка запевнила, що їй сподобалося все у номері дівчат, крім їхнього вбрання.