Злата Огнєвіч, Ксенія Мішина – хто з відомих українок зустрічався з одруженими чоловіками. Ви будете здивовані

Для багатьох жінок стосунки з одруженими чоловіками під забороною. Але все ж таки серцю важко приказати, тому іноді правила можна і порушити

Відомі українські зірки відверто зізнаються в тому, що мали стосунки з одруженими чоловіками. Деякі одразу розлучались, а деякі навіть відбивали коханого в колишніх.

Ксенія Мішина

Ксенія Мішина

Українська акторка та телеведуча зізнавалась, що мала досить тривалий роман з одруженим чоловіком, при цьому зовсім не знала про існування іншої родини. Дівчина зізнається, що не могла позбутись від відчуття провини, адже зруйнувала чуже щастя. Потрібно сказати, що Ксенія все ж не змогла збудувати тривалі стосунки з тим чоловіком.

Оля Полякова

Оля Полякова

Довгонога красуня в інтерв’ю неодноразово розповідала про те, як вона познайомилась зі своїм колишнім чоловіком Вадимом Буряковським. На той час бізнесмен мав офіційну дружину. Але чоловік закохався в Олю Полякову з першого погляду і зробив все можливе для того, щоб завоювати красуню. В результаті в пари прекрасні відносини та двоє чарівних доньок.

Злата Огнєвіч

Злата Огнєвіч

Ще одна українська красуня мала відносини з одруженим чоловіком, хоча навіть не здогадувалась про його статус. Для неї бути коханкою – це табу. І як тільки зірка дізналась про наявність іншої родини, вона одразу розірвала будь-які зв’язки з коханим.

Тоня Матвієнко

Тоня Матвієнко

Українська співачка, донька талановитої Ніни Матвієнко, Тоня Матвієнко була одружена та має доньку. З першим чоловіком стосунки не скалилась і тривалий час жінка займалась лише особистим розвитком. Але після знайомства з Арсеном Мірзояном все змінилось. Тоня не ображається, коли її називають розлучницею. Вона вважає що вчинила правильно, адже публічно заявила про свої почуття.

Настя Каменських

Настя Каменських

Наразі  репер Потап та співачка Настя Каменських уже декілька років перебувають в офіційному шлюбі. Але до цього часу Потап був одружений з Іриною Горовою. Саме в той час ходили чутки про те, що Настя має відносини з Олексієм. Зараз уже з впевненістю можна стверджувати, що співачка все ж відбила в Ірини Горової чоловіка.