Перекроїла всю натуральну красу: ви ахнете, побачивши фото молодої Ірини Білик, від якого перехоплює дух

Ірина Білик уже давно не схожа сама на себе. Українську Мадонну можна порівнювати з іншими зірками, але тільки не з юною Ірою. А все через численні пластичні операції.

Важко підрахувати, скільки разів зверталася 53-річна Ірина Білик до пластичних хірургів. Але результат можемо споглядати на обличчі зірки. Вона виглядає набагато молодшою за свій паспортний вік. До того ж не має нічого спільного з юнацькими фотографіями.

Так Ірина Білик виглядала замолоду

В різні часи співачку порівнювали з Сергієм Звєрєвим, Таїсією Повалій, просто з лялькою. І цей перелік можна продовжувати до нескінченності, оскільки охочих потрапити під коригувальний ніж хірурга в шоубізі немало.

У 40 років Ірина Білик була схожа на Сергія Звєрєва

Вперше до пластики Ірина звернулася доволі рано. Відразу після народження первістка Гліба знаменитість вирішила при підняти куточки очей, тож вдалася до блефаропластики. На дворі стояв 1999 рік. Відтоді артистка підправляла горбочок на носі, збільшувала губи, особливо верхню частину, підтягувала обличчя. А уколи краси Білик узагалі робить регулярно.

30-річна Ірина Білик нагадує Лесю Нікітюк

Звісно, артистка має стежити за зовнішністю й робити все можливе, щоб виглядати гарно в очах своїх шанувальників. Та коли Іра в 40 років стала схожа на Сергія Звєрєва один-в-один, багато хто з фоловерів стали звертатися до зірки з благанням: “Досить! Настав час зупинитися”.

Схоже, співачка не дослухалася до мудрої поради й продовжила експерименти над зовнішністю. А от замолоду Іра чимось була схожа на Лесю Нікітюк, визнали шанувальники.

Після чергового втручання в обличчя нині Білик уже нагадує не російського фріка, а свою похресницю Аліну Гросу. Принаймні так здалося підписникам Інстаграм-сторінки знаменитості, коли Ірина вирішила привітати всіх із Днем Незалежності, вбравшись у віночок та вишиванку.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.