Олена Кравець, Василіса Фролова та Олена Мозгова щемко попрощалися з літом: діти зірок підключилися до процесу

Літо промайнуло дуже швидко, залишившись у нашій пам'яті лише світлим спогадом. Подивімося, як знаменитості та їхня малеча попрощалися з цією радісною порою року.

Олена Кравець

31 серпня у родині відзначилося проводами літа й підготовкою до нового навчального року. Семирічні діти колишньої “кварталівки” Катерина та Іван встигли в останній день літа вдосталь побешкетувати.

“Останній день канікул або літо, що показує язика осені. Або кожен бачить своє. Або ваш варіант…”

Так схарактеризувала щаслива матуся витівки близнят. І зітхнула в очікуванні мокрих колготок на батареї, заплітання кісок з бантиками й дуже солодкого чаю.

Мамині бешкетники

Старшенька Марія теж відчула перший подих осені й з цієї нагоди кардинально змінила імідж. У новій зачісці 20-річна дівчина стала дуже схожою на маму в юності.

Марія стає схожою на Олену

Олена Мозгова

Прощання з літом для продюсерки стало демонстрацією світлини 8-річної донечки Соломії, яку жінка народила від Девіда Аксельрода:

“Ну що ж, прощавай Літо, ми будемо сумувати за тобою і чекати на зустріч”.

Мамине Сонечко

Олена зізналася, що світлина “Сонечка” у вишиванці зроблена не 31 серпня, але стане чудовим нагадуванням про минуле літо.

Василіса Фролова

Літо колишньої ведучої минуло в Дубаї, куди родина потрапила, втікаючи від війни в Україні. З нагоди закінчення літа Вася зробила велику добірку світлин, зроблених протягом останніх трьох місяців.

Дубайське літо

На фото можна побачити не лише саму знаменитість, але і її чоловіка Дмитра Котеленця, і їхнього спільного синочка Родіона, якому нині 2,5 рочки. Дитина стала для ексмоделі пізньою і несподіваною, та тепер Василіса не уявляє життя без цього маленького щастя.

Популярне

Схожі статті

Про цю закуску дізналася від кума. Тепер без неї не проходить жодне застілля: пікантний рецепт із помідорів

Жодне застілля і зустрічі з друзями не може обійтися без напоїв, а вони, своєю чергою, - без закуски. Сьогодні ми підготували простий рецепт пікантної закуски з помідорів. На застіллі здивує всіх.

Радянські господині замочували м’ясо в цукровій воді: про цей кулінарний лайфхак мені розповіла прабабуся

У наших бабусь та прабабусь не було мікрохвильових печей та духовок із функцією розморожування. Тому доводилося вигадувати власні лайфхаки, як швидше розморозити м'ясо з морозилки.

Холостяк Нікіта Добринін носить сандалі на шкарпетки: важко повірити, що це колишній Даші Квіткової

Нікіта Добринін опублікував знімки, на яких позує навпроти дзеркала у тату-салоні. Ведучий показався в сандалях, під якими були шкарпетки білого кольору.