Лілія Ребрик похизувалася врожаєм з власного городу та саду: не лише талановита, а й хазяйновита (Фото)

Відома українська акторка і телеведуча Лілія Ребрик не лише талановита і успішна у своїй кар'єрі, а й вправна домогосподарка. Лілія показала, що вродило на її городі цього року.

Лілія Ребрик – одна з найвідоміших українських акторок театру та кіно, а також телеведуча. Вперше Лілія засяяла на українському телебаченні у 2006 році, тоді Лілія стала ведучою прогнозу погоди на телеканалі “СТБ”. Вже через 2 роки Ребрик запропонували більш серйозну роль – ведучої проєкту “Танцюють всі”. Лілія ідеально вписалася у формат танцювального шоу і вела його протягом 8 років. Зараз Лілія знімається у кіно, серіалах, являється телеведучою і встигає ще й виступати у театрі. Крім того, жінка є щасливою дружиною та турботливою матусею двох доньок. Лілія намагається завжди якомога більше часто проводити з дітьми і дарувати їм своє материнське тепло.

Лілія Ребрик з доньками
Лілія Ребрик – мама двох доньок

Виявилося, що Лілія Ребрик не лише талановита акторка і турботлива матуся, а й вправна домогосподиня і навіть має власний сад та город, де вирощує свіжі фрукти та овочі.

Так, у своєму Інстаграм-блозі нещодавно Лілія похизувалася урожаєм з власного городу. Акторка показала стиглу малину, а також соковиті томати, які вона виростила власноруч.

Лілія Ребрик похизувалася врожаєм з власного городу та саду
Лілія Ребрик похизувалася врожаєм з власного городу та саду

Як вони пахнуть…

,  – написала Ребрик до фото соковитих помідорів.

Варто відзначити, що Лілія Ребрик не єдина зірка українського шоу-бізнесу, яка має свій невеличкий город. Так, співачка Тіна Кароль і Оля Полякова також мають свої земельні ділянки, де вирощують овочі і фрукти. Крім того, Полякова ще й має власне господарство і розводить кіз. Співачка захоплюється сироварінням і власноруч готує різні сири з козячого молока. Полякова навіть побудувала у своєму приватному будинку глибокий погріб, який призначений для визрівання сирів.

Звісно, ні Кароль, ні Полякова власноруч землю не обробляють, в цьому їм допомагають кваліфіковані люди. Та артистки обожнюють хвалитися урожаєм зі своїми підписниками.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.