В 56-річного Остапа Ступки троє дітей, але публіка знає лише старшого Дмитра: як виглядає решта нащадків

З нагоди 56-річчя батька Остапа Ступки старший син Дмитро виклав у мереж світлину, на якій можна побачити не лише іменинника, але й усіх трьох його нащадків вкупі з онучкою Богданою.

Дмитро Ступка практично не жив із батьком. Свого часу хлопчика виховували дідусь Богдан Сильвестрович та бабуся Лариса. Між тим первісток 2 вересня щемко привітав татуся з черговою паспортною датою.

Остап Ступка з трьома дітьми й онукою

Напевно, далася взнаки ностальгія за батьківщиною та ріднею. Адже Дмитро, якому завтра мине 37 років, вже більш як півтора року мешкає в Америці вдалині від України. За океаном життя онука великого актора Богдана Ступки кардинально змінилося. Він розлучився з дружиною Поліною Логуновою і навіть знайшов собі нову пару.

Остап Ступка з старшим сином

Та про день народження татуся не забув. Привітав світлиною з архіву, де перебувають усі разом: нинішній глава династії, Дмитро з донечкою на руках, а ще двоє дітей Остапа від іншого шлюбу – Устина та Богдан.

Про Дмитра Ступку нам багато чого відомо, оскільки в пресі регулярно з’являються новини з життя актора. Та й татусь нещодавно давав відверте інтерв’ю, в якому детально описував події в житті, включно з п’яною аварією.

Устина Ступка

А от чим займаються інші онуки Богдана Сильвестровича? Устина 6 років тому закінчила школу. Її Інстаграм закритий для сторонніх осіб, але зі світлин, що проникли в мережу, можна зробити висновок, що дівчина багато подорожує.

Богдан Остапович з’явився на світ 2007 року, коли його легендарний дідусь Богдан Сильвестрович якраз знімався у фільмі “Тарас Бульба”. Тож із третім онуком актор познайомився трохи згодом. Спеціально для зручності дідуся придбали візок для малюка з довгою ручкою, щоб Бодя, як називали чоловіка старші онуки, міг возити нащадка, не згинаючи спини. Коли хлоп’я появилося на світ, старшому брату Дмитру було 20 років, а сестричці Устині 7 рочків.

Популярне

Схожі статті

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.

Єдина донька Тараса Тополі і Alyosha росте копією мами і тата: на кого більше схожа 3-річна Марійка

Тарас Тополя та його дружина Alyosha поділилися душевною сімейною світлиною, на якій видно єдину доньку подружжя, Марійку. Підписники дали коментар, на кого все ж таки схожа дівчинка.

Такі котлети у нас зʼїдаються прямо зі сковороди: мій ходовий рецепт, за
яким вони виходять мега соковитими

Приготувати соковиті котлети можна з легкістю, лише додавши до фаршу один інгредієнт. Завдяки йому котлети з будь-якого фаршу будуть смачні, а родина буде уплітати їх ледь не с самої сковорідки.