Зі сцени під вінець. Ольга Сумська, Наталка Денисенко та інші зірки, що закрутили службовий роман з партнером

Ніколи не знаєш, де зустрінеш своє справжнє кохання. На дискотеці, в ресторані чи на роботі. Деякі українські зірки, закрутивши службовий роман, знайшли свою майбутню долю

Актори вимушені грати на сцені різні образи, в тому числі й образи закоханих пар. Інколи такі сцени переносяться в реальне життя.

Наталка Денисенко та Андрій Федінчик

Наталка Денисенко та Андрій Федінчик
Наталка Денисенко та Андрій Федінчик

Двоє прекрасних акторів познайомились на зйомках одного українського серіалу. Саме там вони мали відіграти закохану пару. Але з першого погляду чоловік закохався в юну дівчину, її енергетику та сяючі очі. Після закінчення серіалу пара більше не розлучалась. У 2017 році вони зіграли три весілля. Перше було романтичне, лише для близьких, та проходило воно на Мальдівах. Друге зіграли для друзів та родини в Києві. А ще одне провели на весільному фестивалі. Наразі Наталка продовжує займатись творчістю та навіть відкрила для себе новий напрямок роботи – читання віршів. А ось Андрій відправився на захист рідної батьківщини.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк

Ольга Сумська та Віталій Борисюк
Ольга Сумська та Віталій Борисюк

В момент знайомства з красенем Віталієм, українська зірка кіно та театру Ольга Сумська була одруженою та виховувала донечку. Але втримати почуття вона не змогла. Жінка відверто признається в тому, що зраджувала чоловікові, Євгену Паперному. Ольга зважилась прийняти залицяння Віталія та зовсім скоро стала його дружиною. З часом в пари народилась спільна донечка Анна. Дівчата пішли по батьківських стопах та також працюють актрисами. А Віталій Борисюк з Ольгою Сумською продовжують щасливо жити в шлюбі й радіти, що у свій час змогли зробити вірний вибір.

Анастасія Цимбалару та Григорій Бакланов

Анастасія Цимбалару та Григорій Бакланов
Анастасія Цимбалару та Григорій Бакланов

Молода пара пішла під вінець у 2021 році. Анастасія досить популярна українська акторка, які відома глядачами за серіалами “Рись”, “Вибір матері”. А ось Григорія Бакланова пам’ятають всі за комічним серіалом “Спіймати Кайдаша”. Наразі пара насолоджується спільним сімейним життям, та поки не збирається заводити діток.

Популярне

Схожі статті

“Мамина на п’ять днів”: Маша Єфросиніна показала рідкісне фото 20-річної доньки, яка уникає публічності

Маша Єфросиніна поділилась відео зі своєю дорослою донькою, яка живе та навчається за кордоном. Зворушливі кадри телеведуча показала у своїх Instagram stories.

Сирна запіканка за кілька хвилин: найкращий сніданок дітям й дорослим. Не втомлююсь готувати своїм їдокам

Бажаємо, щоб кожен ваш ранок був добрим і тому сьогодні ми хочемо поділитися з вами рецептом, який стане справжньою порадою в цьому для всієї вашої родини.

Запечена риба під сирно-овочевою шубкою: беру будь-яке філе, бо весь секрет у маринаді. Раджу спробувати!

Спробуйте приготувати соковите філе риби під сирно-овочевою шубкою в духовці так, щоб домашні попросили добавки. Скоріше записуйте цей рецепт!