Зі сцени під вінець. Ольга Сумська, Наталка Денисенко та інші зірки, що закрутили службовий роман з партнером

Ніколи не знаєш, де зустрінеш своє справжнє кохання. На дискотеці, в ресторані чи на роботі. Деякі українські зірки, закрутивши службовий роман, знайшли свою майбутню долю

Актори вимушені грати на сцені різні образи, в тому числі й образи закоханих пар. Інколи такі сцени переносяться в реальне життя.

Наталка Денисенко та Андрій Федінчик

Наталка Денисенко та Андрій Федінчик

Двоє прекрасних акторів познайомились на зйомках одного українського серіалу. Саме там вони мали відіграти закохану пару. Але з першого погляду чоловік закохався в юну дівчину, її енергетику та сяючі очі. Після закінчення серіалу пара більше не розлучалась. У 2017 році вони зіграли три весілля. Перше було романтичне, лише для близьких, та проходило воно на Мальдівах. Друге зіграли для друзів та родини в Києві. А ще одне провели на весільному фестивалі. Наразі Наталка продовжує займатись творчістю та навіть відкрила для себе новий напрямок роботи – читання віршів. А ось Андрій відправився на захист рідної батьківщини.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк

Ольга Сумська та Віталій Борисюк

В момент знайомства з красенем Віталієм, українська зірка кіно та театру Ольга Сумська була одруженою та виховувала донечку. Але втримати почуття вона не змогла. Жінка відверто признається в тому, що зраджувала чоловікові, Євгену Паперному. Ольга зважилась прийняти залицяння Віталія та зовсім скоро стала його дружиною. З часом в пари народилась спільна донечка Анна. Дівчата пішли по батьківських стопах та також працюють актрисами. А Віталій Борисюк з Ольгою Сумською продовжують щасливо жити в шлюбі й радіти, що у свій час змогли зробити вірний вибір.

Анастасія Цимбалару та Григорій Бакланов

Анастасія Цимбалару та Григорій Бакланов

Молода пара пішла під вінець у 2021 році. Анастасія досить популярна українська акторка, які відома глядачами за серіалами “Рись”, “Вибір матері”. А ось Григорія Бакланова пам’ятають всі за комічним серіалом “Спіймати Кайдаша”. Наразі пара насолоджується спільним сімейним життям, та поки не збирається заводити діток.