Американська екс-наречена Володимира Кличка пофарбувалася в рожевий: а так і не скажеш, що їй вже 34 (ФОТО)

Колишня дружина українського боксера Володимир Кличка, Гайден Панеттьєрі, на днях здивувала прихильників своїм перетворенням. Молода мама впала в дитинство та покрасила волосся в рожевий колір

Гайден Панеттьєрі ніколи не переймалась думкою суспільства та завжди діяла за власним бажанням та переконанням.

Гайден Панаттьєрі
Гайден Панаттьєрі

На днях вона виставила цікавий пост, де показалась з новим кольором волосся. Вибір для 34-річної американської акторки досить незвичний. Адже рожевий колір полюбляють дівчата 14-20 років. Саме таким чином вони прагнуть виділятись на фоні інших одноліток.

Чому Гайден вирішила примірити на себе образ ляльки Барбі, невідомо. Можливо це бажання самовиразитись, або ж сховати свої переживання за маскою.

Рожевий колір виглядає досить незвично, але можна відверто сказати, що дівчина не виглядає на свій вік.

Стосунки Гайден Панаттьєрі з чоловіками

Гайден Панаттьєрі та Володимир Кличко
Гайден Панаттьєрі та Володимир Кличко

Під час подружнього життя з українським боксером Гайден була щасливою та насолоджувалась романтичними стосунками.  Але народження у 2014 році донечки підкосило актрису. Вона почала вживати ліки, які скоро замінила на важкі наркотики. Безліч конфліктів та непорозумінь назавжди розладили стосунки між закоханими. Володимир Кличко забрав 4-річну доньку Каю та відправ її до своїх батьків в Київ. Акторка не заперечувала і спокійно віддала дитину.

Гайден Панаттьєрі
Гайден Панаттьєрі

Зазначимо, що після розтавання з Володимиром Кличком, Гайден мали досить складні стосунки з новим обранцем. Свого хлопця Брайана досить часто звинувачували в грубій поведінці стосовно жінок. У 2021 році він навіть попав до камери за нанесення Гайден тілесних ушкоджень.

Гайден Панаттьєрі та новий обранець Брайан
Гайден Панаттьєрі та новий обранець Брайан

Попри такі конфлікти, пара у 2022 році часто появлялась на світських заходах разом. Говорити про те, що вони разом ще зарано.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.