Дружина Позитива з “Время и Стекло” показала фото в купальнику: відхопив зухвалу штучку

Вже більше 7 років екс-соліст групи "Время и Стекло" Олексій Завгородній, відомий як Позитив, перебуває у шлюбі з українською дизайнеркою Анною Андрійчук-Завгородньою. Не дивлячись на свій заміжній статус, дівчина любить хвалитися красивою фігуркою в купальнику.

Багато слухачів і любителів поп-музики часто помилково вважали, що учасники групи “Время и Стекло” Позитив (Олексій Завгородній) і Надя Дорофеєва перебувають у романтичних стосунках.

Але справжні фанати колективу точно знають, що обидва солісти вже давно щасливі в шлюбах зі своїми другими половинками.

Олексій більше 7 років  одружений на українській дизайнерці Анні Андрійчук-Завгородній. У пари поки що немає дітей і цю тему вони не коментують. Але обидва, і Анна, і Олексій, багато працюють і присвячують основний час улюбленій справі — Олексій музиці, а його дружина — власному бренду одягу.

Позитив со своей женой
Позитив зі своєю дружиною

Пара всіляко любить демонструвати свою любов у соціальних мережах. Вони обидва регулярно діляться спільними фотографіями і відео, які передають нереально сильні почуття, які витають між подружжям. Анна часто відвідує виступи чоловіка і є його відданою фанаткою.

Але любить дівчина порадувати не тільки романтичними знімками, а й похвалитися своєю стрункою фігуркою. На своїй сторінці в Instagram вона поділилася фотографією в купальнику з відпочинку на морі. Для відпустки Анна вибрала яскравий жовтий купальний костюм з леопардовим принтом.

Дівчина поділилася, що зараз, на карантині, вона, як ніколи, сумує за морем. Раніше вона любила поскаржитися на спеку або не таку воду, але зараз з радістю б поплавала навіть у болоті.

Підписники Анни відзначили, що її чоловікові неймовірно пощастило з дружиною, адже вона у нього — справжня красуня.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.