12-річна донька Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу вразила дорослим виглядом: оце вимахала (ФОТО)

Співачка Ані Лорак та її колишній чоловік Мурат Налчаджиоглу займаються особистим життям, а їх спільна донька Софія проживає на дві родини і на декілька країн

Ані Лорак не з тих матусь, котрі виставляють спільні фото з донькою майже щодня. Вона більш зосередження на творчому наповненні своїх соціальних мереж. Саме тому 12-річну Софію, її доньку, можна частіше побачити у батька в інстаграм.

Ані Лорак з донькою
Ані Лорак з донькою

Донька Ані Лорак росте красунею

Донечка виглядає досить дорослою на свій вік. Дівчинка здивувала прихильників турецької пари своїм зростом. Такими темпами вона досить скоро дожене мініатюрну Ані Лорак.

Ані Лорак з донькою Софією
Ані Лорак з донькою Софією

Потрібно зазначити, що складнощі в родині Лорак та Мурата мають все ж таким своє відображення на поведінці донечки. Адже в 12 років дитина різко змінила власний стиль, вибілила пасма волосся та робить цікаві зачіски.

Ані Лорак підтримує таке самовираження донечки та навіть знімає з нею спільні відео.

Ані Лорак з донькою Софією
Ані Лорак з донькою Софією

Змінились і вподобання дівчини в одязі. Від яскравих рожевих футболок, вона перейшла на об’ємні штани та кофти.

Ані Лорак з донькою Софією
Ані Лорак з донькою Софією

Враховуючи, що Софія наразі перебуває в підлітковому періоді, то можна очікувати нових приголомшливих змін.

Софія Налчаджиоглу
Софія Налчаджиоглу

Зазначимо, що Мурат Налчаджиоглу в цьому році одружився з молодою дівчиною Лілією. Софія одразу подружилась з мачухою та часто їздить з ними на відпочинок.

Ані Лорак також не пасе задніх та вже знайшла своє нове кохання. Пристрасть до іноземців привела співачку в обійми до уродженця острова Ібіца. Її обранець мав дружину та дітей, але все покинув заради яскравої української співачки.

Мурат Налчаджиоглу з другою дружиною
Мурат Налчаджиоглу з другою дружиною

Поки батьки будують кар’єру та особисте життя – Софія з маленької дівчинки перетворюється в справжню леді. Головне, щоб батьки не проґавили той момент, коли вони будуть потрібні донечці.

Популярне

Схожі статті

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.

Єдина донька Тараса Тополі і Alyosha росте копією мами і тата: на кого більше схожа 3-річна Марійка

Тарас Тополя та його дружина Alyosha поділилися душевною сімейною світлиною, на якій видно єдину доньку подружжя, Марійку. Підписники дали коментар, на кого все ж таки схожа дівчинка.

Такі котлети у нас зʼїдаються прямо зі сковороди: мій ходовий рецепт, за
яким вони виходять мега соковитими

Приготувати соковиті котлети можна з легкістю, лише додавши до фаршу один інгредієнт. Завдяки йому котлети з будь-якого фаршу будуть смачні, а родина буде уплітати їх ледь не с самої сковорідки.