Як виглядав чоловік Софії Ротару, який став коханням її життя: не такий красень, як Івасюк, але серце підкорив

Деякі подружжя цілком підтверджують тезу про те, що шлюби укладаються на небесах. Софія Ротару та її чоловік Анатолій Євдокименко — тому яскравий приклад.

Кохання, яке триває все життя, і навіть після нього: 34 роки прожили разом яскраві постаті української естради Софія Ротару та Анатолій Євдокименко.

А почалось все з фотографії

Фотографію молодої талановитої співачки, переможниці пісенного конкурсу самодіяльності Софії Ротару помістили на обкладинку журналу “Україна”.

Все відбувалося, як в кіно: Анатолій, побачивши цю світлину, одразу зрозумів, що Софія — його жінка. Він доклав чимало зусиль, щоб зустрітися з нею та завоювати її серце і 22 вересня 1968 року пара одружилася. Отже, незабаром виповниться 55 років їхнього шлюбу.

Софія Ротару з чоловіком
Софія Ротару з чоловіком

Через 2 роки у Софії та Анатолія народився син Руслан.

Софія та Анатолій були яскравими особистостями, яких пов’язувало не тільки подружнє життя, а й робота, творчість. Анатолій був керівником ансамблю “Червона рута” та режисером-постановником концертних програм співачки. Певною мірою своєю славою Софія Михайлівна зобов’язана своєму чоловікові.

“У горі та в радості, у багатстві та у бідності, у хворобі та у здоров’ї й навіть смерть не розлучить нас”

Вони прожили так, як поклялись колись один одному. Коли чоловік захворів, а потім після чергового інсульту впав в кому, актриса боролась за нього, кинувши на це всі сили та кошти. Але у 2002 році Анатолія Кириловича не стало.

Співачка дуже важко переживала втрату чоловіка, коханого, друга. Вона відмовлялася від концертів та інтерв’ю, не з’являлася на публіці. І скільки б їй потім не приписували пліткарі романів, вона назавжди залишилась вірною своєму єдиному коханню.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.