facebook

Як виглядав чоловік Софії Ротару, який став коханням її життя: не такий красень, як Івасюк, але серце підкорив

Деякі подружжя цілком підтверджують тезу про те, що шлюби укладаються на небесах. Софія Ротару та її чоловік Анатолій Євдокименко — тому яскравий приклад.

Кохання, яке триває все життя, і навіть після нього: 34 роки прожили разом яскраві постаті української естради Софія Ротару та Анатолій Євдокименко.

А почалось все з фотографії

Фотографію молодої талановитої співачки, переможниці пісенного конкурсу самодіяльності Софії Ротару помістили на обкладинку журналу “Україна”.

Все відбувалося, як в кіно: Анатолій, побачивши цю світлину, одразу зрозумів, що Софія — його жінка. Він доклав чимало зусиль, щоб зустрітися з нею та завоювати її серце і 22 вересня 1968 року пара одружилася. Отже, незабаром виповниться 55 років їхнього шлюбу.

Софія Ротару з чоловіком
Софія Ротару з чоловіком

Через 2 роки у Софії та Анатолія народився син Руслан.

Софія та Анатолій були яскравими особистостями, яких пов’язувало не тільки подружнє життя, а й робота, творчість. Анатолій був керівником ансамблю “Червона рута” та режисером-постановником концертних програм співачки. Певною мірою своєю славою Софія Михайлівна зобов’язана своєму чоловікові.

“У горі та в радості, у багатстві та у бідності, у хворобі та у здоров’ї й навіть смерть не розлучить нас”

Вони прожили так, як поклялись колись один одному. Коли чоловік захворів, а потім після чергового інсульту впав в кому, актриса боролась за нього, кинувши на це всі сили та кошти. Але у 2002 році Анатолія Кириловича не стало.

Співачка дуже важко переживала втрату чоловіка, коханого, друга. Вона відмовлялася від концертів та інтерв’ю, не з’являлася на публіці. І скільки б їй потім не приписували пліткарі романів, вона назавжди залишилась вірною своєму єдиному коханню.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.