Сини зіркових пар Такшиної й Антипенка, Климової та Петренка зовсім дорослі: від татусів майже нічого не взяли

Колись ці дві пари вважалися найкрасивішими в артистичному світі. Та Такшина й Антипенко, Климова й Петренко розлучилися, а їхні спільні діти вже встигли вирости.

Юлія Такшина й Григорій Антипенко

Актори познайомилися на зніманнях серіалу “Не родись красивою”. За сценарієм, герой Антипенка віддав перевагу Неллі Уваровій, а не Юлії Такшиній. А от у житті директор “ЗимаЛето” якраз захопився власною секретаркою.

Хлопчики Такишної вже зовсім дорослі

Кохання було настільки сильним, що Юлія подарувала Григорію двох синів з інтервалом у 2 роки. Івану нині 16 років, а Федору вже минуло 14. На жаль, зірковий татусь так і не зголосився зробити мамі хлопчиків пропозицію руки й серця.

За 6 років спільного життя Антипенко взагалі покинув жінку з дітьми, залишивши їй квартиру. Нині зіркові нащадки підросли, й шанувальники акторів шукають спільні риси з батьками. Схиляються до думки, що підлітки більше схожі на маму, аніж на тата.

Катерина Клімова та Ігор Петренко

Ця пара познайомилася під час знімання у серіалі “Московські вікна”. На той момент обоє були щасливими у шлюбах, але так захопилися одне одним, що забули про все на світі. Щоправда, здоровий глузд був присутній у стосунках. Обоє вирішили зберегти сім’ї.

Здається, Матвій більше схожий на маму

Катя з Ігорем не бачилися цілий рік, та коли доля подарувала їм зустріч, більше стримуватися не змогли. Втямили, що створені один для одного. Їхній шлюб тривав 10 років. За 2 роки пара отримала нащадка, якого назвали Матвієм.

Нині Петренку-молодшому вже минуло 17 років. Його батьки розлучилися. За словами Ігоря, він сам винен, оскільки зловживав алкоголем надміру, а Катерина не змогла цього винести. Клімова не любить показувати широкому загалу своїх дітей. Але цього разу зробила виключення, тож можемо порівняти риси Матвія з його гарними батьками.

Популярне

Схожі статті

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.

Усього 4 інгредієнти, а така смакота: в ресторані спробувала салат, в який закохалася з першого шматочка

Усі ми любимо салати, адже це смачна страва на всі випадки життя. Сьогодні ми підготували рецепт простого салату, для приготування якого потрібні найдоступніші продукти, а смак сподобається кожному.

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.