Три непотрібні речі, які 39-річна Катя Осадча завжди бере в дорогу: є ще купа всього нагального

Зіркова доля – постійні роз'їзди. В житті Каті Осадчої з закриттям проєкту "Світське життя" в цьому плані нічого не змінилося. Ведуча вирішила показати фоловерам, що зазвичай бере з собою в дорогу.

Тепер Катерина Осадча займається різноманітними благодійними інвентами, які потребують її присутності в різних країнах. Знаменитість так звикла до постійних відряджень, що вже збирає сумку на автоматі.

Затишок для Осадчої понад усе

Є речі, від яких мама трьох дітей не може відмовитися за жодних обставин, адже хочеться навіть у потязі почуватися немов удома. Тому завжди у великій сумці присутні три речі, здатні створити затишок. Це скатертина, ваза і свічка. Саме ці дрібнички дозволяють прикрасити суворі будні й зробити подорож набагато комфортнішою, запевняє дружина Юрія Горбунова.

Трохи раніше Осадча похвалилася перед підписниками Інстаграму сумкою. Вона хоч і створена відомим брендом Louis Vuitton, та має вже 15 років. Тож давно перетворилася на раритет.

Торба за 2 тисячі доларів здатна вмістити 15 кг важливих у дорозі дрібничок. Тому Катя й не думає відмовлятися від цієї сумки. Що вона туди складає? Відповідь можна знайти на світлинах, які Осадча виклала днями в Сторіз.

Тут можна побачити маску для сну, беруші для вух, спрей для носа, пластир, протисонцеві окуляри. Є навіть одноразові виделки. А щоб не перестаратися і не набрати зайвого багажу, за який потім доведеться переплачувати в літаку, Катя має індивідуальні ваги.

Тепер підписники знають про свою улюблену зірку майже все. Залишається лише встигати відстежувати переміщення Каті Осадчої. В сторіз телеведуча регулярно показує, як триває процес підготовки до знімань, слушно зауваживши, що головне – встигнути повернутися додому до комендантської години.

Популярне

Схожі статті

Старший син Анатолія Хостікоєва не від Сумської збирає компліменти від всіх жінок України (ФОТО)

Георгій народився у другому шлюбі Анатолія Хостікоєва та Любов Кубюк. Звісно, як мама і тато, став актором. Нині знаменитий чоловік приміряє на себе різні цікаві образи.

Час від часу влаштовую рідним кавказький сніданок: готую справжні хачапурі по-аджарськи з листкового тіста

Майже справжні хачапурі по-аджарськи можна легко приготувати на українській кухні. Для цього знадобиться листкове тісто, а приготувати човник – справа рук техніки.

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.