41-річна експертка з етикету Ольга Фреймут вразила сміливим фото у блузці: штани одягти забула і показала ноги

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут регулярно вчить українців правилам етикету. Та багато користувачі Мережі вважають, що вона й сама часто порушує власні ж правила.

Героїня сьогоднішньої статті зарекомендувала себе, як головного ревізора країни та справжню леді, яка досконало знає правила етикету. Ольга Фреймут навіть випустила декілька тематичних книжок та час від часу дає майстер-класи з етикету.

Та навіть експертка з етикету Ольга Фреймут іноді дозволяє собі публікувати сміливі фото у своєму Інстаграм-блозі. Так, нещодавно телеведуча вразила публіку новим дописом. Ольга опублікувала чорно-біле фото, на якому вона позувала у просторій білій блузі та з оголеними ногами. Телеведуча виглядала дуже сміливо і, варто відзначити, що виглядає вона приголомшливо.

Користувачі Мережі оцінили фото Фреймут і відмітили в коментарях, що виглядає вона приголомшливо.

Нагадаємо, після початку повномасштабної війни в Україні Ольга Фреймут разом з двома молодшими дітьми виїхали до Великобританії. Цікаво, що у Лондоні Фреймут навіть знайшла роботу. Так, телеведуча стала редакторкою британської газети і веде колонку про події в Україні. За словами самої Ольги, пише вона повністю без цензури і описує реальні події, які відбуваються в Україні.

Жінка не була в Україні більше року та нещодавно Фреймут вирішила приїхати на Батьківщину. Так, телеведуча запланувала і провела лекцію у Львові на тему: “Манери під час війни”. Там телеведуча розповіла, як справлятися з гнівом та ненавистю у такий складний час та відповіла на цікаві питання, як от, чи можна веселитися під час війни.

Ольга Фреймут показала свою молодшу сестру
41-річна експертка з етикету Ольга Фреймут вразила сміливим фото у блузці

Незважаючи на те, що користувачі Мережі захейтили Фреймут, коли вона оголосила про проведення лекції, та на сам захід прийшло багато людей. Варто відзначити, що ця подія була повністю благодійною. Аби потрапити на лекцію до Фреймут, потрібно було зробити внесок від 700 гривень. Всі кошти телеведуча обіцяла передати на добровольчий батальйон “Аратта”.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.