Невістка потішила поціновувача старожитностей Віктора Ющенка, примірявши плахту: “Я пишаюсь бути українкою”

Вишиванкою сьогодні нікого не здивуєш. Українці – знамениті і не дуже – частенько красуються національним одягом. Невістка Віктора Ющенка вирішила піти ще далі й вбралася у плахту.

Сучасна молодь навряд чи уявляє собі, що таке плахта. А наші прапрабабусі завжди користувалися подібним вбранням. Саме в таку спідницю, пошиту з двох окремих полотнищ, вбралася невістка третього президента Віктора Ющенка Олена.

Звісно, в гардеробі дружини Андрія Ющенка не стародавній одяг, а пошитий сучасними українськими дизайнерами. Але свекру молодичка явно догодила. Адже всім відома пристрасть Віктора Андрійовича до всіляких старожитностей. Навіть коли займав високу посаду президента, він не соромився з’явитися на блошиному ринку в пошуках вінтажних автентичних речей.

Не лише вишиванка, але й плахта

Тепер пан Ющенко може бути спокійний – його син Андрій перебуває в надійних руках української жінки. От Ліза Ющенко – та, що сестра Маші Єфросиніної – дратувала президента. Він завжди робив першій невістці зауваження  й цікавився, коли вона врешті перейде на українську мову.

Як бачимо, так і не дочекався. Ліза нині весело щебече у москві. Більш того, привчає до московитських традицій ще й старшу доньку Варвару, онуку Віктора Андрійовича. Відеозвіти про відпочинок у московських клубах та відвідини бутиків у російській столиці українка частенько викладає у соцмережах, маючи серед росіян неабияку популярність.

Найменший онук Віктора Ющенка, що нещодавно відзначив перший рік життя

Серце Ющенка-старшого переповнюється гордістю, коли він читає пости другої невістки Олени:

“Я пишаюсь бути українкою, а у такому образі це дуже гарно виходить”.

Тож можна не сумніватися – онук, якого дівчина рік тому подарувала експрезиденту, буде вихований, як годиться, справжнім козаком.

Популярне

Схожі статті

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.

Беру курку та помідори і готую геніальний салат: оригінальний рецепт з доступних продуктів на свято

Приготуйте цю страву один раз і ви будете робити її постійно. З найпростіших продуктів виходить оригінальний салат, який з легкістю стане зіркою святкового столу.