37-річний Дмитро Ступка показав романтику з новою обраницею: закохані не приховують свого кохання від фанатів

Відомий український актор Дмитро Ступка вперше після розлучення публічно розповів про свої нові стосунки. Знаменитість поділився романтичними кадрами зі своєю обраницею

Дмитро Ступка, відомий український актор, давно здобув популярність, адже він – представник однієї з найпопулярніших у країні династій акторів. Знаменитість раніше був одружений із Поліною Логуновою, яка народила йому доньку Богдану. З часом зіркова пара усвідомила, що не готова провести разом залишок життя, тому прийняли рішення розлучитись.

Нещодавно Дмитро Ступка зізнався, що почав нові стосунки. Знаменитість вперше після розлучення продемонстрував підписникам і шанувальникам свою обраницю. Нею виявилась Юлія Калабішка, відома українська співачка, яка виступає під псевдонімом Barabanovа. Новоспечений творчий союз вже встигли обговорити у мережі, але фанати розділились на декілька таборів – одні не вірять у щирість стосунків Ступки, а інші бажають йому щастя.

Відомий актор Дмитро Ступка показав, як проводить час зі своєю новою обраницею
Відомий актор Дмитро Ступка показав, як проводить час зі своєю новою обраницею

Хай там як, але зіркова пара не соромиться свого кохання, тому часто ділиться з шанувальниками цікавими та романтичними фотографіями. Обраниця Дмитра Ступки не втратила нагоди публічно привітати свого бойфренда з днем його народження, яке той відсвяткував днями. Юлія Калабішка, більш відома за псевдонімом Barabanovа, показала милий кадр, на якому ніжно цілує свого коханого.

На своїй Інстаграм-сторінці знаменитість опублікувала спільну фотографію з обранцем. На кадрі дівчина Дмитра Ступки ніжно обіймала свого обранця та цілувала його в щічку. Актор виглядав неймовірно щасливим, а його очі буквально світились від щастя. В описі до кадру Юлія Калабішка залишила теплі слова привітання зірки.

Кохана Дмитра Ступки привітала його з днем народження ніжною фотографією
Кохана Дмитра Ступки привітала його з днем народження ніжною фотографією

Варто зазначити, що відомий український актор Дмитро Ступка не так давно розповів про свої нові стосунки. Знаменитість не ділився подробицями, як познайомився та почав стосунки з артисткою.

Популярне

Схожі статті

Рецепт на вагу золота: м’ясні гнізда з грибами та яйцями готую на всі свята. Ніхто не вірить, що це просто

Існують рецепти, які цінуються як справжній кулінарний скарб, адже їхній смак і вигляд підкорюють з першого ж погляду та шматочка. Одним із таких є рецепт м'ясних гнізд з грибами та яйцями.

Караоке на майдані в США. Ігор Кондратюк в черговий раз поїхав до Америки: збирає гроші чи відвідує доньку?

Телешоу "Караоке на майдані" давно стало культовим в українському телеефірі. Але відомий телеведучий Ігор Кондратюк знову поїхав з ним у турне до США, залишаючи глядачів розмірковувати про це.

Ця закуска зі святкового столу завжди зникає першою: курячі трубочки з зеленою цибулею та плавленим сирком

Коли справа доходить до святкового столу, хочеться здивувати гостей не лише смаком, але й виглядом страв. Трубочки з курячої грудки із зеленою цибулею та плавленим сирком — саме те, що треба.