Не засуджуйте доньку Олі Фреймут, поки не побачите фото мами: блиснула кілометровими ногами в одній пелерині

У народі кажуть: "Умів дитя народити, умій і навчити". Але питання залишається в тому, чому та як можуть навчити батьки своїх нащадків. І тут на допомогу батькам приходять експерти з поведінки та етикету.

Телеведуча та спеціаліст з етикету Ольга Фреймут повернулася в Україну зі своєю давньою місією навчити земляків гарним манерам та правилам поведінки, стимулювати українок бути “справжніми леді”. І вона щиро не розуміє та часто обурюється, за що її старшу доньку 17 річну Злату хейтять в мережі, коли бачать викладені нею світлини.

“Мені дуже прикро, що мою Злату обговорюють в інтернеті”,- зізнається людина, яка сама звикла жорстко критикувати будь-кого.

В одному з інтерв’ю Фреймут стверджує, що не вона навчає доньку поведінки, а навпаки.

“Вона — окремий всесвіт… Навпаки — я у Злати навчаюсь легкості, любові до свого тіла, до себе, якою я є. Тому що з віком, звичайно, з’являються якісь фізичні недоліки, і саме Злата вчить мене бути природною і в гармонії із собою”, – каже Ольга.

Вірогідно, у цьому донька досягла успіху, тому що Фреймут, наслідуючи приклад доньки, днями виклала своє ефектне фото на сторінку в інстаграмі.

Мало хто буде сперечатися, що вигляд 41 річна жінка має прекрасний, що матюкатися — погано, але користувачам не зовсім зрозуміло, чому своє чергове менторство стосовно лайки вона супроводила цією світлиною: в коротенькій пелерині з оголеними ногами.

Цікаво, що читачі у більшості з розумінням ставляться до підліткового бажання скоріше ввійти у доросле життя і серед коментарів світлин Злати часто зустрічаються схвальні відгуки на її адресу, компліментарні коментарі такі як: “Злата, ти прекрасна ! Твоя мама прекрасна жінка! Кожна жінка унікальна та гарна…Мрію, що колись застану у світі толерантність та відсутність сексизму”.

Втім, за ради справедливості, треба сказати, що й на адресу матері також надійшло не мало компліментів стосовно її зовнішності та актуальності теми, яку вона озвучила.

Популярне

Схожі статті

Як виглядає квартира Ліни Костенко: найвідоміша поетеса України прийняла до себе в гості Віталія Кличка

Ліна Костенко за багато років своєї творчості стала справжньою легендою у світі мистецтва. Нещодавно до неї в гості завітав мер Києва Віталій Кличко. Що ж сталося і до чого тут Валерій Залужний.

Актори “Дизель Шоу” Вікторія Булітко і Євген Сморигін офіційно 9 років разом: важлива дата у пари гумористів

Вікторія Булітко та Євген Сморигін відсвяткували свою творчу річницю. Команді "Дизель Шоу" виповнилося 9 років. Про це актори розповіли в Instagram.

Випросила рецепт у ресторані. Виходить дуже красиво і незвично: куряча грудка в горіховому паніруванні

Смачна і ситна вечеря на всю сім'ю не обов'язково має вимагати безліч інгредієнтів і сил. Сьогодні ми підготували простий рецепт курячої грудки в горіховому паніруванні, який сподобається кожному.