Без макіяжу, манікюру, але у вишиванці: 67-річна Наталія Сумська показала свою натуральну вроду (ФОТО)

Актриса Наталія Сумська показала свою правдиву фотографію без макіяжу. Знаменитість у своєму віці виглядає неймовірно, а національна вишиванка лише прикрашає натуральну красу

Наталія Сумська, представниця династії одних із найвідоміших акторів сучасної України, активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Знаменитість час від часу ділиться свіжими фотографіями та цікавими дописами. Так, наприклад, нещодавно на сторінці зірки з’явився кадр, на якому вона позує без макіяжу. Фото було зроблене на сцені театру, в якому виступає актриса.

Наталія Сумська у своєму блозі показала кадри з репетиції вистави. Знаменитість на опублікованому знімку позувала без краплі макіяжу, що дало її шанувальникам можливість побачити, як виглядає зірка українського театру без гриму. Актриса у своєму віці має підтягнуту зовнішність та яскравий вигляд.

Наталія Сумська на правдивій фотографії продемонструвала, як виглядає без макіяжу
Наталія Сумська на правдивій фотографії продемонструвала, як виглядає без макіяжу

На світлині, яка була зроблена в театрі та опублікована на сторінці Сумської, зірка повстала в образі українки. Актриса позувала у національному вбранні – вишиванці, спідниці та головному уборі. У вухах зірки можна було помітити красиві сережки, а на її шиї красувалось намисто. Загалом Наталія Сумська виглядала серйозною та зосередженою.

Оскільки на обличчі актриси не було звичного театрального гриму або вечірнього макіяжу, можна було помітити дрібні вікові зморшки знаменитості. Втім, у 67 років Наталія Сумська виглядає так само молодо та чудово, як і її молодша сестра Ольга.

67-річна Наталія Сумська показала чесне фото, як виглядає без макіяжу у своєму віці
67-річна Наталія Сумська показала чесне фото, як виглядає без макіяжу у своєму віці

Варто зазначити, що Наталія Сумська не просто так опублікувала фотографію. В описі до світлини знаменитість зазначила, що вдячна глядачам Національного театру Франка, що у Києві. Актриса подякувала українцям за те, що вони повернулись додивитись виставу після тривалої повітряної тривоги.

Популярне

Схожі статті

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.

Животик такий, що на двійню схоже: вагітна Джамала вийшла в люди
перед самими пологами (ФОТО)

Співачка Джамала часто ділиться з фанатами світлинами з округлим животиком, щоб публіка могла розділити з нею цю радість. Проте артистка не сидить вдома, а продовжує плідно працювати.

Аромат відчувається за кілометр: мій секрет найзапашнішого бульйону на суп чи борщ. Варю як професіонали

Бульйон - проста і смачна страва. Вона чудово підходить як основа для супу, борщу і багато чого іншого. Також чудова самостійна страва. Сьогодні ми підготували рецепт ароматного курячого бульйону.