Камалія показала свою маму, яка вражає молодістю і фігурою: теща Захура виглядає як подружка поруч з донькою

Співачка Камалія показала, як вона разом з доньками відпочивала на озері. Дівчата чудово провели вихідні та попрощалися з літом. Ну і, звісно, компанію їм склала невтомна бабуся.

В житті відомої співачки Камалії її мама завжди грала не абияку роль. Зразкова донька ніколи не забуває про свою матір, часто викладає спільні фото та всіляко підкреслює важливість цієї жінки в її родині. Жодного разу Камалія не знехтувала обов’язком доньки привітати у своєму інстаграмі маму з Днем народження.

Навіть коли Камалія зі своїм чоловіком мільярдером Мохаммадом Захуром придбали власний дім, то і співачка, і її чоловік запевнили, що головною в домі буде мама Інна Петрівна Шмаренкова.

Хоча, не дивлячись на такі показові відносини, Камалія ніколи не розповідала приватні подробиці материного життя, не коментувала свої з нею стосунки або стосунки зятя з тещею. А от світлини мами вона виставляє залюбки й, здається, хизується тим, як молодо вона виглядає. І треба сказати, що не безпідставно, тому що 66 річна жінка і справді має дуже доглянутий вигляд та струнку фігуру.

Майстерклас із відриву

Останнє відео на пляжі одного з київських озер підтверджують це. На відео Камалія з доньками Арабеллою та Мірабеллою активно відпочивають, а бабуся ні в чому дівчатам не поступається: весела, жвава, енергійна.

Користувачі із задоволенням відмічають, що з такою чудовою фігурою їй не потрібен глухий купальник, тому вона засмагає у яскраво-блакитному роздільному купальнику. Поряд з донькою матір виглядає, якщо ні як сестра, то, щонайменше, як старша подруга. Впадає в очі така деталь: у матері та доньки чудові білозубі посмішки.

“Три покоління красунь”,- коментує відео один шанувальник. “Красуні, а мама Камалії, то взагалі вогонь”,- у захваті пише інший.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.