Хто з дітей Лілії Ребрик успадкував талант мами та зібрав всі компліменти: ведуча показала всіх своїх доньок

Родина — найголовніша цінність для більшості людей, а особливо для українців, а діти — це дзеркало своєї родини: якщо вони щасливі та усміхнені, то значить їхня родина благополучна.

Українська телеведуча Лілія Ребрик дуже часто залюбки показує, як живе та спілкується її сім’я, як проводять родинні свята три покоління разом. І головним предметом гордості зіркової мами є дві її доньки Поля та Діана.

Діти — квіти життя

На одинадцятий День народження старшої доньки Діани три покоління родини зібралися разом, щоб відсвяткувати цю щасливу подію.

Лілія Ребрик, як завжди порадувала своїх шанувальників світлинами, розмістивши їх на своїй сторінці в інстаграмі. Користувачі гаряче відгукнулись, бажаючи іменинниці та всій родині всіх благ та щастя. Не залишили увагою й молодшу сестричку Полю. На думку шанувальників, якщо Діана — копія свого батька Андрія дикого, то Поля — така ж гарна та артистична, як її мама Лілія.

“Поля – окремий витвір мистецтва. Якщо Діана танцює , як тато , то Поля – актриса вся в маму”,- вважають користувачи.

Діана веде свою сторінку в інстаграмі й майже кожного дня викладає відео своїх танців. Видно, що батько успішно тренує талановиту доньку та готує її до серйозного підкорення танцмайданчика.

А от і зовсім нові фото виклала Ліля. Але тут поряд з дівчатами ще одна “донька” позує на камеру — улюблениця всієї родини білявка бішон фрізе Діксі, яку подарувала Настя Каменських. В одному з інтерв’ю Лілія розповідала, що хоча всі члени родини обожнюють собаку, своєю господинею Діксі обрала Діану, яка більш ніж інші піклується про вихованця.

“Ми тепер без неї нікуди. Діксі завжди з нами. Це повноцінний член сім’ї. Собаки – це любов”, розповіла телеведуча.

Популярне

Схожі статті

Цю смакоту обожнюють всі, тому готую багато: шаровий салат-тортик із куркою. Смачний та неймовірно ніжний

Рецепт ніжного салату-торта з копченою куркою, картоплею та сиром дуже просто приготувати на своїй кухні. Ця смакота вам обов'язково сподобається!

Сирне тісто з картопляною начинкою: традиційні пиріжки більше не роблю — родина запевняє, що так смачніше

Як приготувати випічку, щоб не витрачати багато часу на тісто? Сьогодні ми запрошуємо вас відкрити для себе новий варіант улюбленої класичної страви — пиріжки з сирного тіста із картоплею.

Щаслива Наталя Могилевська замилувала відео з маленькою донькою: солодощі, перший велосипед і рожеві ведмеді

Наталія Могилевська розчулила кадрами зі своєю донькою Софією, якій виповнилось 4 роки, а також показала, як влаштувала день народження для маленької іменинниці.