Із застібнутими ґудзиками та в чорно-білій гамі: Тіна Кароль зачарувала мережу строгим, але елегантним образом

Тіна Кароль представила мережі портретні знімки, зроблені відомим українським фотографом Michael Fedorak. Ці кадри чарують - і не лише вдалими аксесуарами чи макіяжем співачки.

Тіна Кароль – популярна співачка, яка вже багато років, із самого початку своєї кар’єри, залишається однією з найяскравіших зірок на українському музичному небосхилі. Однак вона славиться не лише своїм співочим талантом – колеги та шанувальники не втомлюються підмічати вишуканий жіночний стиль артистки.

Причому Кароль здатна підкреслити свою жіночність не лише елегантними сукнями та високими підборами. У португальському виданні знаменитого глянцевого журналу “Vogue” артистка з’явилася у доволі незвичайному, але від того тільки більш цікавому і вишуканому вбранні: строгий брючний костюм із подовженим жакетом, біла сорочка, застібнута на всі ґудзики, елегантна, злегка хвиляста укладка із прибором на бік… і рельєфний металевий корсет, який чимось нагадує броню.

Порівняння із бронею має сенс – адже під своїм дописом зі світлинами з журналу співачка завела мову про Україну, проти якої виступає підступний ворог, що ніколи не спить. Тож найбільш незвична деталь образу, імовірно, моє цілком символічне значення. Крім того, Тіна почала підпис під публікацією розповіддю про свою пісню “One Nation Under Love”, яка була презентована в цьому році і присвячена нашій Батьківщині.

Тепер же артистка поділилася портретними фото із тієї самої фотосесії. Якщо раніше Тіна публікувала чорно-білі світлини, то тепер оприлюднила кольорові – вони особливо підкреслили вдалий відтінок помади, дивовижний медовий колір волосся та печаль, що застигла в сіро-блакитних очах співачки.

Також можна краще роздивитися і деталі образу – зокрема, квадратний золотий ґудзик із перлиною посередині й об’ємну каблучку на пальці артистки. Манікюр для Тіни обрали однотонний – насиченого червоного кольору.

Під своїми світлинами Тіна Кароль зробила мотиваційний підпис, а також згадала фотографа, що зробив такі чудові знімки – це Михайло Федорак.

Під публікацією фанати вже встигли висловити захоплення як зовнішності, так і мотивуючим словам співачки:

“Неймовірна”

“Мені так подобаються її брови”

“Такий погляд…серйозний”

“Кожний пост має сильне посилання”

“Люблю твої мотиваційні пости”

“Сила духу подолає все”

Об’єднані любов’ю?

Тіна Кароль створила вищезгадану пісню “One nation under love” спільно з американською композиторкою Даян Воррен. Даян є володаркою престижної музичної премії “Ґреммі” та авторкою пісень для таких знаменитих виконавців та гуртів, як Селін Діон, Вітні Х’юстон, Aerosmith, Тоні Брекстон та безлічі інших.

Пісня “One nation under love” була представлена до Дня Незалежності України в цьому році і має дві версії – україномовну й англомовну. Український текст вразив співвітчизників своєю актуальністю й болючістю, однак англійський піддався критиці з боку українців. Так, деякі громадяни нашої держави вважають, англомовна версія пісні закликає до перемир’я з росією.

Популярне

Схожі статті

Лише кабачок та рис, а на смак краще за м’ясо: оладки на сковорідці — простіше рецепта й не вигадати

Якщо ви шукаєте ідеальний спосіб розпочати день з енергією та задоволенням, то кабачкові оладки з рисом на сковорідці — ваш варіант: корисно, просто, легко!

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!