Потапа сфотографували з маленьким хлопчиком на руках, який схожий на нього як 2 краплі води: не від Каменських

У Мережі з'явилося фото, на якому український репер і продюсер Потап тримає на руках маленького хлопчика. Фоловери відмітили, що реперу пасує бути татом.

Потап – відомий український репер та продюсер. Після початку повномасштабної війни в Україні на артиста обрушилося багато хейту у Мережі. Справа в тому, що Потап на момент повномасштабного вторгення перебував за кордоном і вирішив залишитися там на якийсь час, поки не стане більш безпечно в Україні. Саме за це і засудили репера. Чоловік навіть певний період не з’являвся в інфопросторі і не вів соціальні мережі.

Відомий український музикант і продюсер Потап показався на тлі Чорного моря в Одесі
Потапа сфотографували з маленьким хлопчиком на руках, який схожий на нього як 2 краплі води

Та зараз Потап повернувся в Інстаграм і ділиться у своєму блозі моментами з творчого та особистого життя.

Так, нещодавно Потап опублікував коротке відео, та фото на якому він позує з маленьким хлопчиком на руках. Виявилось, до артиста на вулиці підійшли його прихильники і попросили зробити спільне фото. Потап не відмовився і навіть взяв маленького прихильника на руки.

Щасливі діти і батьки, посмішки на обличчях, радість, хоча би на хвилинку – це покликання і лайфстайл

, – написав Потап.

Користувачі Мережі одразу почали коментувати допис і побажали, щоб він скоро своїх дітей так носив на руках.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Ви з Настєю теж не відставайте, робити діточок – потапчіков”;
  • “Це мій Богдан”;
  • “Чекаємо на фото зі своїми”;
  • “Як це мило”;
  • “Завжди поважав вас за щирість та людяність”;
  • “Все правильно. Будь ближче.”

Нагадаємо, Потап має 15-річного сина Андрія від першого шлюбу з продюсеркою Іриною Горовою. Зараз Потап знаходиться у шлюбі зі співачкою Настею Каменських та дітей у них немає. При цьому зіркове подружжя запевняють, що мріють про поповнення, а сам Потап ще декілька років назад в інтерв’ю “Зірковому шляху” зізнався, що мріє стати багатодітним батьком. В Мережі навіть ходять чутки, що зіркове подружжя мають проблеми з репродуктивним здоров’ям. Та Потап і Настя Каменських відмовляються коментувати ці припущення публіки.

Популярне

Схожі статті

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.

Настя Каменських вперше заговорила про розлучення з Потапом і стосунки з молодим співаком: “Він креативний”

Українська співачка Настя Каменських вперше заговорила про свого нового фаворита – молодого та харизматичного красеня. А ось про стосунки з Потапом артистка була не багатослівною.

Так салат “Вінегрет” ніхто не готує, а хто пробує – дивується: роблю його по-новому з секретним інгредієнтом

Спробуйте приготувати "Вінегрет" з додаванням секретного інгредієнта, завдяки якому салат набуде зовсім нового смаку, і ви більше ніколи не готуватимете по-іншому.