Модні традиції: Настя Каменських, Оля Полякова, Монатік і інші українські селебріті показали свої вишиванки (ФОТО)

День вишиванки в Україні відзначають з 2006 року в третій четвер травня. Цього року свято припало на 21 травня. Українські актори, телеведучі та музиканти не упустили шанс покрасуватися своїми вишиванками.

Катя Осадча та Юрій Горбунов

Телеведучі Катя Осадча та Юрій Горбунов показали свої вишиванки. Катерина обожнює своє бордове плаття з великою кількістю елементів. Її чоловік віддав перевагу традиційній білій сорочці, вишитій білими нитками, яка символізує щирість і чистоту.

Настя Каменських

Настя Каменських вважає вишиванку символом сили і краси українського народу. Її вишите плаття зроблено в бірюзовому відтінку з темно-синіми візерунками.

Лілія Ребрик

Вишукана телеведуча Лілія Ребрик вибрала гармонійну для себе вишиванку. Вона продемонструвала ніжну біло-блакитну сукню з синім поясом і бусами в тон.

Оля Полякова

Співачка Оля Полякова разом зі своїми дочками Машею та Алісою продемонстрували сучасну українську вишиванку. Їхні наряди виконані в яскравих кольорах, які не характерні для традиційної манери, але тим не менше плаття дівчаток і їх зіркової мами виглядають свіжо, красиво і неповторно.

Михайло Хома (DZIDZIO)

Михайло Хома, відомий під псевдонімом DZIDZIO, продемонстрував свою нову вишиванку. Його сорочка виконана в темно-синьому кольорі і прикрашена великими вишитими мальвами. Довершують цей образ красиві манжети з традиційним геометричним орнаментом.

Ольга Сумська

До Дня Вишиванки актриса Ольга Сумська поділилася знімком з фотосесії в традиційному стилі. У публікації вона розповіла, як в дитинстві її вчила користуватися прядкою бабуся. Дівчинка тягнула нитку з льону, бавовни і конопель. Щоб зануритися у світлі спогади, Оля зробила фотографії в традиційній українській хаті поруч з прядкою. А сама актриса позувала в красивому, вишитому блакитними нитками, платті.

Дмитро Монатік

Співак Дмитро Монатік в свято поділився архівної фотографією з дружиною, якій вже 5 років. Подружжя в вишиванках позують на Андріївському узвозі в Києві. Дмитро одягнений у чорну сорочку з білою вишивкою, а його дружина Ірина — в чорне плаття з квітчастим орнаментом.

Наталя Могилевська

Співачка Наталя Могилевська похвалилася своїм дизайнерським вишитим платтям. Її вишиванка прикрашена блакитними і рожевими орнаментами і блискітками — красиво, сучасно й елегантно.

Схожі статті

Навчилась готувати томлені ребра, що можна губами їсти: будь-яке м’ясо виходить однаково ніжним. Оцінять всі

Чудовий варіант для святкового столу, який оцінять всі гості – томлене м'ясо в соусі. Ця страва відмінно смакуватиме з відвареним рисом, овочами та картопляним пюре.

Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.