Тіна Кароль вийшла на город, а там казна скільки кабачків вродило: кабачкові рецепти для поп-діви

Тіна Кароль частенько хвалиться перед підписниками в Інстаграмі досягненнями, яких вдалося добитися на власному городі. На цей раз співачка показала, які вродили кабачки й цукіні.

Овочі цьогоріч у Тіни Кароль вдалися на славу. Співачка навідалася на город, розташований просто на її фазенді у селищі Зазим’я Броварського району, що на Київщині, й просто ахнула. Велетенський урожай кабачків та цукіні настільки вразив зірку, що вона записала коротеньке відео з вигуком:

“А кого я знайшла? Лалала, стережись!”

Тіна не може нарадітися власній городині. Напевно, зірки довго не було вдома, адже весь час концерти та благодійні заходи. За її відсутності ніхто не збирав достиглі овочі. А коли Кароль врешті втрапила на город, то побачила разючі розміри.

Вересневий урожай Тіни Кароль

У різний час Тіна вже хвалилася огірками, помідорами з городу, та полуницями, черешнями, яблуками з саду. Зростають у турботливої мами ще й груша та персик. Тож коли син Веніамін нагодиться на канікули, буде чим порадувати первістка.

Шкода тільки, що в цьому ошатному 3-поверховому будинку не лунає чоловічий голос. Будівництво котеджу Тіна з Євгеном Огірем почали 2013 року. А коли з благовірним співачки сталося нещастя, він захворів на онкологію і пішов з життя зовсім молодим, Кароль завершила роботи в пам’ять про коханого.

Такі плоди в Тіни були на початку серпня

От тільки нікого з залицяльників не поспішає впускати у свій власний простір, хоча після смерті законного чоловіка знаменитості й приписують романи то зі співаком, то з музикантом, то з хореографом.

Та, найімовірніше, зібрані на власному городі кабачки, Тіна все ж готуватиме виключно для себе. На “1 хвилині” чимало рецептів приготування цього овочу. Скоріш за все Кароль обере щось дієтичне, без м’яса, оскільки ретельно слідкує за фігурою. Низькокалорійний кабачок для дієти – найголовніша страва.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.