Найскандальніші розлучення: на що скаржаться колишні дружини Дзідзьо, Остапчука, Войтенка

Коли сім'я розпадається, ображена сторона починає висловлювати претензії. Дослухаймось до слів колишніх дружин зіркових чоловіків й дізнаємося, що їх не влаштовувало в шлюбі.

Дзідзьо

Михайло Хома прожив із Ярославою майже два десятиліття в шлюбі. Коли ж пара розлучилася, Славія почала давати інтерв’ю наліво й направо, розповідаючи, чим їй не догодив благовірний. Найперша претензія співачки до чоловіка, що він не дозволив їй розвиватися як артистці. Напевно, вважав, що зірка в родині має бути одна.

Славія страшенно ревнувала чоловіка

Друга образа SLAVIA на свого екса полягає в його постійній зайнятості. Хома так мало приділяв часу жінці, що їй в голову лізли думки про зраду. Вона ніколи Дзідзьо на гарячому не ловила. Чоловік запевняв, що зберігає вірність, але постійні ревнощі роз’їдали душу.

Володимир Остапчук

Не менш скандальним було й перше розлучення шоумена. Олена Войченко, яка подарувала Володимиру двох дітей, певна, що проблеми в родині почалися після “Євробачення”, де Остапчук був співведучим. Шалена популярність призвела до проблем у сім’ї.

Олена звинуватила благовірного в численних зрадах

Вова відчув себе крутим і став змінювати партнерок як рукавички. Він заявив, що йде від Олени, та згодом повернувся й попросив вибачення. Войченко тоді пробачила невірність, ще й народила другу дитину. Та все марно – згодом дізналася про численні зради.

Костянтин Войтенко

Валентина Мариніна довго носила в собі образу на зіркового чоловіка. Та врешті вирішила приголомшити широкий загал подробицями сімейного життя. Ексдружина звинуватила Войтенка в насильстві, причому не лише фізичному, але й фінансовому, психологічному, погрозах та газлайтингу.

Валентина звинуватила колишнього в домашньому насильстві

Коли одного разу побита Валя викликала поліцію, ті порадили не писати заяву на чоловіка, бо зіпсує йому репутацію виправними роботами. У відповідь на звинувачення Мариніною Костянтин запевнив, що звертатимуться до суду, оскільки вважає її слова наклепом.

Популярне

Схожі статті

Торт Рафаелло: кожен “кусь” — це суцільна насолода! Як дізналась цей рецепт, вважаю його просто найкращим

Звабливий аромат кокоса, ніжна текстура бісквіта та неперевершений смак крему з білим шоколадом й мигдалем — все це об'єднується в одному неймовірному десерті — торті "Рафаелло".

Без клопоту та без борошна: десерт, який підкорив мого чоловіка. Всі повинні знати, наскільки це смачно!

Цей шоколадний торт підкорює своїм бездоганним смаком, ароматом і простотою у приготуванні. А особливістю десерту є те, що він без грама борошна!

Всім би такі ділові зустрічі: модельєр Андре Тан розривав танцпол у Лондоні в костюмі Папи Римського

Модельєр Андре Тан завжди відрізнявся своїм ексцентричним стилем та несподіваними вчинками, але його остання поява у Лондоні в костюмі Папи Римського підігріла суспільну розмову.