51-річний Ектор Хіменес-Браво хотів помолодшати, а вийшло значно гірше: “Я регулярно роблю одну процедуру”

Як і кожна інша публічна людина, шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво має дбати про власну зовнішність, щоб подобатися прихильникам. Тож і вдається до однієї дуже болісної процедури.

Заради краси Майстер-шефу доводиться терпіти біль протягом косметичної процедури. А після цього має бути ще й кілька етапів відновлення. Ектор Хіменес-Браво вирішив поділитися з підписниками Інстаграму власними відчуттями, яких зазнає заради омолодження шкіри.

У 51 рік самих лише фізичних вправ для підтримання гарної фізичної форми недостатньо. Відомому кулінару доводиться залучати до справи краси ще й важку артилерію. Ектор постійно вдається до цієї процедури. Це щось на кшталт лазерного шліфування обличчя.

Подібних маніпуляцій шеф-кухар зазнавав уже не раз. От тільки одна біда – відразу після виходу з косметологічного кабінету стан шкіри стає набагато гіршим, ніж був до цього. Складається враження, що людина перенесла опік, настільки шкіра червоніє і відлякує навколишніх.

Та оскільки Хіменес-Браво вдається до такого виду омолодження вже не вперше, тому особливо не переймається. Чоловік знає, що за кілька днів почнеться процес відлущування ороговілих клітин. Лише тоді обличчя набуде оновленого моложавого вигляду. Тож уже за тиждень Ектор міг похвалитися результатами:

“Шкіра ідеальна, сяюча і не скажеш, що вже не 18”.

Тепер шеф-кухар має значно менше зморшок та недоліків на обличчі. У такому вигляді не соромно й на очі коханій показатися. Колумбієць хоч сам і не злякався постійних бомбардувань столиці та не покинув Україну після повномасштабного вторгнення росіян, але дівчинку про всяк випадок відправив за кордон.

Тож тепер спілкуються виключно по відеозв’язку. Та у нареченої Ектора буде можливість й через монітор побачити, як він омолодився, аби тільки вразити її уяву.

Популярне

Схожі статті

Печу щось середнє між біляшами та пиріжками, але смачно так, що не відірватися: гриби з курятиною в тісті

У світі кулінарії існують страви, які не можна точно віднести до якогось конкретного кулінарного жанру, але вони завжди вражають своєю оригінальністю. Одна з таких — гриби з курятиною в тісті.

Меншій 6 рочків, а найменшій — місяць: як родина Лілії Ребрик весело вітала своїх дівчаток з Днем народження

Щасливі сімейні моменти завжди наповнюють серця радістю та незабутніми спогадами. Для родини відомої української актриси Лілії Ребрик, День народження доньок — це особливий привід для веселощів.

Потапу в Німеччині таке й не снилось: Клавдія Петрівна оголосила про другий концерт у Палаці спорту в Києві

У гру "Хто ж насправді Klavdia Petrivna?" втягуються все більше людей – просто любителів музики та зірок. Таємнича артистка пообіцяла зняти свій балахон та капелюх під час сольного концерту.