Квартальна дружина Зеленського Олена Кравець показала свого реального чоловіка і трьох дітей: сімейна ідилія

Олена Кравець – не лише відома українська акторка, а й щаслива дружина та мама трьох дітей. Зірка "Кварталу" вийшла заміж ще в студентські роки і вже 20 років знаходиться у шлюбі.

Олена Кравець змогла не лише побудувати приголомшливу кар’єру на телебаченні, а й створити міцну сім’ю. Свого майбутнього чоловіка на ім’я Сергій Олена зустріла ще в студентські роки. Тоді вони разом грали у КВК. Між молодими людьми одразу промайнула іскра і вони почали зустрічатися. Скоро Олена дізналася, що вона вагітна. Так, закохані вирішили, що вони одружаться і згодом зіграли пишне весілля.

Як виглядає чоловік Олени Кравець
Як виглядає чоловік Олени Кравець

Вже через півроку після весілля у них народилася донечка Марія, якій вже 20 років. В ті роки молода сім’я жила дуже скромно та Олена і Сергій не покидали надії добитися успіху. Тоді подружжя вирішили переїжджати з Кривого Рогу до Києва і, як виявилося, це було правильним рішенням.

У столиці Олені і Сергію вдалося побудувати успішну кар’єру. Як вiдомо, Олена стала зіркою студії “Квартал 95” та мало хто знає, що чоловік акторки теж має відношення до цього проєкту. Сергій хоч і має акторський хист та довгі роки був поза кадром. Чоловік являється креативним продюсером “Кварталу” і займається створенням номерів для виступів.

Як виглядає чоловік Олени Кравець
Як виглядає чоловік Олени Кравець

У 2016 році Олена і Сергій Кравець стали батьками вдруге. У них народилися двійнята Катя і Ваня. Тоді публіка була вражена, що подружжя наважилися на другу вагітність у досить зрілому віці: Олені було вже 40. Та насправді, подружжя багато років працювали над поповненням. Про це Кравець зізналася, вже після народження двійнят. За словами акторки, вона пережила декілька викиднів. Акторка мріяла про дитину, тож зірвані вагітності причиняли їй дуже великого болю і Олена навіть працювала з психотерапевтом. Та після років невдалих спроб Кравець все ж змогла завагітніти і народити здорових діток. Зараз Каті і Вані 7 років і вони являються першокласниками.

Як виглядають діти Олени Кравець
Як виглядають діти Олени Кравець

А от старшій доньці Олени Маші – 20. Дівчина являється студенткою київського ВНЗ, де вивчає маркетинг і рекламу.

Марія Кравець зробила нове татуювання
Як виглядає донька Олени Кравець

Популярне

Схожі статті

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.