Як виглядають дорослі діти Мохаммада Захура від першого шлюбу: Камалія для них не стала гарною мачухою

Відома українська співачка Камалія є не лише мамою для двох 10-річних доньок Арабелли і Мірабелли, але й являється мачухою для дорослих дітей її чоловіка Захура від першого шлюбу.

Історія кохання української співачки Камалії та пакистанського мільярдера Мохаммада Захура схожа на східну казку. Чоловік побачив юну красуню і закохався в неї з першого погляду. Вже через 3 місяці Захур повів Камалію під вінець.

В шлюбі подружжя прожили 20 років. Вони мають двох спільних дітей: 10-річних двійнят Арабеллу і Мірабеллу. Захур завжди ставив свою дружину та дітей на перше місце і давав їм тільки все найкраще.

: Доньки Камалії святкують 10-й день народження
Камалія і Мохаммад Захур

Та для Захура Камалія не є першою дружиною. Чоловік раніше був одружений на росіянці, яка після заміжжя з пакистанським мільярдером прийняла мусульманство.

Про першу дружину Захура відомо дуже мало, адже сам бізнесмен ніколи не говорив про неї в жодному інтерв’ю. Та відомо, що у тому шлюбі у Мохаммада народилося двоє дітей: донька Тетяна і син Арман.

Захур завжди говорив, що для нього діти – найголовніше в житті. Тож після розлучення з першою дружиною Захур повністю забезпечує своїх дітей від попереднього шлюбу. Відомо, що вони навіть певний час жили разом з батьком та його новою дружиною Камалією.

Діти від першого шлюбу Захура вже дорослі. Тетяні зараз 40 років і вона має власну сім’ю та дітей. Арману наразі 33, він не одружений.

Фото доньки Захура в Мережі знайти неможливо, а ось світлини сина знайти можна. 33-річний Арман має яскраву зовнішність і довге волосся.

Як виглядає син Мохаммада Захура від першого шлюбу
Як виглядає син Мохаммада Захура від першого шлюбу

Варто відзначити, що Камалія раніше ніколи не розповідала про свої стосунки з дітьми Захура від першого шлюбу. Та навесні 2023 року співачка дала екслюзивне інтерв’ю програмі “ЖВЛ”, де вперше розповіла про конфлікти з тією самою Тетяною.

Так, виявилося, що після початку повномасштабної війни в Україні Камалія з Захуром та дітьми переїхали тимчасово у Лондон до доньки Захура від першого шлюбу. Там вона проживає у розкішному особняку, який придбав для неї батько. За словами Камалії, Тетяна завжди її недолюблювала та життя під одним дахом ще більше погіршило стосунки. Так, співачка зізналася, що найбільше доньку Захура злило те, що Камалія називала всіх росіян поганими. Тетяна хоч і не підтримує війну в Україні, але виправдовує частину населення росії, адже її мама також там живе.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.