Жертва невдалої пластики: Тетяна Овсієнко шокувала своїм зовнішнім виглядом (ФОТО)

Співачка Тетяна Овсієнко була солісткою групи "Міраж", а після прославилася і як сольна виконавиця. Одне з останніх фото артистки шокувало шанувальників її творчості — Овсієнко явно стала жертвою невдалої пластики.

Співачка Тетяна Овсієнко була справжньою зіркою в дев’яностих. Тендітну, але голосисту блондинку слухачі запам’ятали по групі “Міраж”. Запам’ятали її як і сольну виконавицю. Тисячі меломанів підспівували її “Каптану” і “Дальнобойщику”.

Сьогодні пісні Овсієнко викликають ностальгію за минулими часами і справжні мурашки по шкірі від цього почуття. Але зовнішній вигляд самої артистки дещо шокує.

Тетяні сьогодні 53 роки, вона рідко дає інтерв’ю і з’являється в пресі. Не має співачка і соціальних мереж, тому спостерігати за її змінами і життям вкрай складно. Проте, колеги Овсієнко іноді діляться спільними знімками.

Співачка Ірина Салтикова у своєму особистому блозі розмістила фотографію, на якій вона позує з Овсієнко та Булановою.

Татьяна Овсиенко (посредине); слева — Татьяна Буланова, справа — Ирина Салтыкова
Тетяна Овсієнко (посередині); зліва — Тетяна Буланова, праворуч — Ірина Салтикова

Зовнішній вигляд Овсієнко неабияк налякав шанувальників, вона стала абсолютно не схожою на себе. Від Тані з дев’яностих не залишилося навіть сліду — підписники запідозрили, що артистка захопилася пластичною хірургією. При чому, явно потрапила не до найкращого фахівця.

“Це точно Овсієнко?”, “А що у неї з оком”, “Час її не пощадив”, “Невдала пластична операція може дуже зіпсувати людини”, — поділилися своїми думками шанувальники.

Схожі статті

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.