Ви ахнете, побачивши рідну сестру Мер’єм Узерлі: не поступається Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі у родині зростала не одна. Зірка легендарного серіалу про Османську імперію показала, як виглядає її сестра, з якою вона провела разом багато часу

Мер’єм Узерлі, відома українська актриса та зірка серіалу “Величне століття”, народилась 40 років тому у німецько-турецькій родині. Батьки знаменитості у шлюбі стали батьками спільних доньок – старшої Джанан та молодшої Мер’єм. Крім того, у родині також зростали брати зіркових сестер – хлопчики, яких мама дівчат народила у першому шлюбі.

Хоча всесвітню популярність завоювала саме Мер’єм Узерлі, молодша сестра, її рідна людина також досягла неабияких успіхів. Старша сестра відомої турецької актриси не захотіла пов’язувати своє життя з кінематографом. Втім, зіркова родичка таки обрала творчу професію – вона стала співачкою та нині активно займається власною кар’єрою.

Мер'єм Узерлі з Величного століття показала, як виглядає її рідна сестра у реальному житті
Мер’єм Узерлі з Величного століття показала, як виглядає її рідна сестра у реальному житті

Починала Джанан Узерлі свій шлях з того, що просто опублікувала власні твори у вільний доступ. Знаменитість хотіла побачити, як відреагує публіка на її пісні. Судячи з того, що артистка продовжила творити, громадськість відреагувала позитивно.

Варто зазначити, що зовнішньо Джанан та Мер’єм Узерлі доволі схожі. Втім, у старшої сестри відомої турецької актриси дещо витонченіші та аристократичніші риси. Ймовірно, Джанан пішла у рід своєї матері-німкені.

Як виглядає сестра Мер'єм Узерлі з Величного століття у реальному житті
Як виглядає сестра Мер’єм Узерлі з Величного століття у реальному житті
Мер'єм Узерлі з Величного століття зі своєю старшою сестрою Джанан Узерлі
Мер’єм Узерлі з Величного століття зі своєю старшою сестрою Джанан Узерлі

Що стосується стосунків між двома сестрами, то вони виросли буквально найкращими подругами. В одному з інтерв’ю Джанан Узерлі розповідала про те, що у дитинстві вона з сестрою майже ніколи не сварилась, вони були близькими та завжди допомагали одне одному. Саме тому, зізнається старша сестра зірки “Величного століття”, у дорослому віці їхні стосунки стали лише теплішими.

Популярне

Схожі статті

Якщо ви шукаєте варіант простої вечері, то вам сюди: картопляний пиріг із сиром — навіть руки не забрудните

Не гайте часу і приготуйте цей смачний картопляний пиріг з сиром для вашої наступної вечері, тому що це просто ідеальний варіант сімейного застілля.

Тіна Кароль розповіла про бажання співати у музичному гурті: невже поп-діва перериває сольну кар’єру?

Завдяки своїй сольній кар'єрі Тіна Кароль стала іконою української сцени. Проте, не всі знають, що за її успіхом стоїть велика мрія – співати у жіночому ансамблі.

Вже місяць, як підсіла на цю смакоту: шоколадний торт готую без борошна — ніжний і такий, що сам тане в роті

Відчуйте справжню розкіш смаку з шоколадним тортом без борошна — це ніжне чудо, яке буквально тане в роті. Така випічка — справжнє диво для шанувальників шоколаду та смачних десертів.