10 років коми: як виглядала дочка 50-річної Висоцької і 86-річного Кончаловського в дитинстві до хвороби

Відома актриса Юлія Висоцька та її чоловік Андрій Кончаловський разом виховують двох дітей. Старша донька зіркового подружжя 10 років тому потрапила в аварію та відтоді перебуває у комі

Юлія Висоцька, відома російська актриса, багато років тому вийшла за свого набагато старшого колегу Андрія Кончаловського. Хоча спершу публіка була налаштована скептично й не вірила у щирість почуттів молодої актриси, знаменитість зі своїм обранцем довели громадськості зворотне. Подружжя живе душа в душу вже 25 років, а їхнє кохання не змогли зруйнувати навіть найважчі життєві випробування.

Що сталось із донькою Висоцької та Кончаловського

10 років тому, 2013 року, зіркова родина у повному складі вирушила на відпочинок у Францію. Тоді Андрій Кончаловський вирішив проїхатись нічними французькими вулицями на орендованому автомобілі, втім раптово родина потрапила у ДТП. Хоча інші члени сім’ї відбулися синцями та переляком, Маша Кончаловська серйозно постраждала.

Як раніше виглядала донька Юлії Висоцької та Андрія Кончаловського, яка перебуває у комі
Як раніше виглядала донька Юлії Висоцької та Андрія Кончаловського, яка перебуває у комі

З місця аварії Машу Кончаловську відправили у госпіталь, де дівчинка впала у кому. Перші два роки після трагічної події французькі лікарі зробили багато операцій і робили медичні прогнози, що дівчинка невдовзі може вийти з коми. Вже 2015 року Юлія Висоцька радісно повідомила журналістам і шанувальникам, що її донька прокинулась.

Тоді стан Маші Кончаловської почав поступово покращуватись і дівчинку навіть перевезли на батьківщину, до російської лікарні. Втім, пізніше стан дівчинки знову погіршився й вона знову впала у кому. Відтоді донька відомої актриси не прокидалась, а Юлія Висоцька воліє не коментувати ситуацію.

Донька Юлії Висоцької та Андрія Кончаловського у дитинстві до аварії
Донька Юлії Висоцької та Андрія Кончаловського у дитинстві до аварії

Варто зазначити, що зіркова родина не коментує стану своєї доньки, яка перебуває у комі. Втім, раніше Андрій Кончаловський попросив не запитувати його нічого про його доньку Машу, адже для нього це дуже болісна тема.

Популярне

Схожі статті

Смачніше за “Наполеон” і “Медовик”. Дуже смачний і соковитий лимонний торт: тісто запікаю разом з кремом

Лимонний торт за цим рецептом можна приготувати, як на свято, так і на кожен день. Цікаво, що коржі та крем для цього десерту готуються одночасно в одній формі.

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.