Дружина Дмитра Комарова показала себе в 17 років: справжня красуня (ФОТО)

Дружина телеведучого Дмитра Комарова Олександра Кучеренко до Дня вишиванки поділилася архівним знімком. На ньому 17-річна дівчина позує у своїй першій вишиванці.

Ведучий телешоу про подорожі “Світ навиворіт” Дмитро Комаров не так давно знайшов справжнє щастя — в 2019 році він одружився з моделлю, ведучою і танцівницею Олександрі Кучеренко.

Пара познайомилася під час проекту “Танці з зірками”, де вони були партнерами на паркеті. Олександра на 14 років молодша Дмитра.

Дівчина дуже активно користується соціальними мережами і часто ділитися фотографіями свого життя. До Дня вишиванки Олександра вирішила показати архівний знімок у своєму першому вишитому одязі.

Александра Кучеренко в 17 лет
Олександра Кучеренко в 17 років

На знімку ще зовсім юній Кучеренко 17 років. На ній одягнена довга вишита сорочка з квітчастими візерунками. Олександра розповіла, що цей наряд пошили для неї на замовлення в її рідному місті — Дніпрі.

Але пояс вона купила вже самостійно в Києві на Андріївському узвозі, як тільки переїхала жити до столиці. Дівчина також додала, що для неї вишиванка — це фантастичне вбрання, яке личить кожному українцю, і своїми нитками об’єднує всіх нас, де б ми не були.

Крім того, Олександра розповіла, що це була одна з її перших професійних фотосесій у житті. Знімок з неї вона відправила на конкурс “Міс Україна 2016”, де, в результаті, і здобула перемогу.

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.