Красуні навіть з чоловічою стрижкою: Алла Мазур, Олена Кравець та інші жінки, які підстриглися “під хлопчика”

Раніше коротку стрижку носили в основному чоловіки та час змінюються і зараз жінки все частіше обрізають волосся. Таких жінок багато і в українському шоу-бізнесі.

Коса – дівоча краса. Саме так раніше казали люди, вважаючи, що жінка обов’язково повинна мати довге волосся. Та час змінюється і жінки довели, що довге волосся пасує не всім, комусь краще з короткою стрижкою.

Олена Кравець

Олена Кравець показала на своїй сторінці підрослих дітей-двійняток
Красуні навіть з чоловічою стрижкою: Олена Кравець

Зірка студії “Квартал 95” Олена Кравець багато років не змінювала свій імідж і ходила з однією зачіскою. Акторка завжди була блондинкою з подовженим каре по плечі. Та не так давно Кравець вирішила кардинально змінити свій образ і обрізала волосся, зробивши стрижку боб-каре з чубчиком. Публіка по-різному відреагувала на зміни у зовнішності акторки: хтось відмітив, що Олені дуже пасує нова стрижка, а хтось вважає, що раніше було краще.

Алла Мазур

Алла Мазур показала сина-модника, батька якого приховує всі ці роки
Красуні навіть з чоловічою стрижкою: Алла Мазур

Відома українська телеведуча, незмінна ведуча ТСН Алла Мазур також багато років не змінювала свій образ і носила стрижку каре. Та змінити свою зачіску телеведучу змусило не власне бажання, а онкологія. Одного разу Алла Мазур з’явилася в ефірі ТСН з короткою стрижкою і сивим волоссям. Саме тоді телеведуча розповіла про свою хворобу. Виявилося, що протягом року Алла Мазур боролася з раком, проходила хіміотерапію і втратила власне волосся. При цьому телеведуча продовжувала працювати і виходила в ефір у перуці, яка була точно такою, як її зачіска останні роки. Саме тому глядачі і не підозрювали, що у житті Алли Григорівни такий складний період.

Варто відзначити, що коли Мазур зняла перуку і показала своє реальне волосся, публіка одноголосно відмітила, що телеведуча виглядає розкішно. Вона прекрасна навіть з такою зачіскою.

Аніта Луценко

Красуні навіть з чоловічою стрижкою: Аніта Луценко
Красуні навіть з чоловічою стрижкою: Аніта Луценко

Зіркова тренерка Аніта Луценко довгий час ходила з подовженим каре. Та у 2019 році жінка вразила публіку зробивши стрижку “під хлопчика”. Тоді тренерка стикнулася з купую хейту у її бік, адже фоловери почали її засипати коментарями в Мережі, що нова зачіска їй дуже не пасує.

Мені набридло щодня сушити феном волосся та робити укладки. А так, зараз просто рушничком витираю і все

, – прокоментувала свою нову зачіску Аніта.

Луценко запевнила, що просто хотіла поексперементувати зі своєю зачіскою і їй байдуже на негативні коментарі користувачів Мережі.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.