Красуні навіть з чоловічою стрижкою: Алла Мазур, Олена Кравець та інші жінки, які підстриглися “під хлопчика”

Раніше коротку стрижку носили в основному чоловіки та час змінюються і зараз жінки все частіше обрізають волосся. Таких жінок багато і в українському шоу-бізнесі.

Коса – дівоча краса. Саме так раніше казали люди, вважаючи, що жінка обов’язково повинна мати довге волосся. Та час змінюється і жінки довели, що довге волосся пасує не всім, комусь краще з короткою стрижкою.

Олена Кравець

Красуні навіть з чоловічою стрижкою: Олена Кравець

Зірка студії “Квартал 95” Олена Кравець багато років не змінювала свій імідж і ходила з однією зачіскою. Акторка завжди була блондинкою з подовженим каре по плечі. Та не так давно Кравець вирішила кардинально змінити свій образ і обрізала волосся, зробивши стрижку боб-каре з чубчиком. Публіка по-різному відреагувала на зміни у зовнішності акторки: хтось відмітив, що Олені дуже пасує нова стрижка, а хтось вважає, що раніше було краще.

Алла Мазур

Красуні навіть з чоловічою стрижкою: Алла Мазур

Відома українська телеведуча, незмінна ведуча ТСН Алла Мазур також багато років не змінювала свій образ і носила стрижку каре. Та змінити свою зачіску телеведучу змусило не власне бажання, а онкологія. Одного разу Алла Мазур з’явилася в ефірі ТСН з короткою стрижкою і сивим волоссям. Саме тоді телеведуча розповіла про свою хворобу. Виявилося, що протягом року Алла Мазур боролася з раком, проходила хіміотерапію і втратила власне волосся. При цьому телеведуча продовжувала працювати і виходила в ефір у перуці, яка була точно такою, як її зачіска останні роки. Саме тому глядачі і не підозрювали, що у житті Алли Григорівни такий складний період.

Варто відзначити, що коли Мазур зняла перуку і показала своє реальне волосся, публіка одноголосно відмітила, що телеведуча виглядає розкішно. Вона прекрасна навіть з такою зачіскою.

Аніта Луценко

Красуні навіть з чоловічою стрижкою: Аніта Луценко

Зіркова тренерка Аніта Луценко довгий час ходила з подовженим каре. Та у 2019 році жінка вразила публіку зробивши стрижку “під хлопчика”. Тоді тренерка стикнулася з купую хейту у її бік, адже фоловери почали її засипати коментарями в Мережі, що нова зачіска їй дуже не пасує.

Мені набридло щодня сушити феном волосся та робити укладки. А так, зараз просто рушничком витираю і все

, – прокоментувала свою нову зачіску Аніта.

Луценко запевнила, що просто хотіла поексперементувати зі своєю зачіскою і їй байдуже на негативні коментарі користувачів Мережі.