Найвидатніші жінки в історії України: Олена Кравець з “Кварталу” показала, в чому розгулює центром Києва

Відома українська ведуча й актриса Олена Кравець показала, в якому одязі розгулює центром Києва. Знаменитість вбралась у стильну футболку, на якій зображено видатних жінок

Хоча відома українська ведуча й актриса більше не є частиною команди “Кварталу 95”, знаменитість все ще користується шаленою популярністю. Сьогодні зірка веде власне шоу на телеканалі “Дім”, а, якщо у неї знаходиться вільний час, публікує на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм свіжі фотографії та цікаві новини зі свого життя.

Так, наприклад, нещодавно Олена Кравець опублікувала у своєму Інстаграм-блозі нову публікацію, в якій продемонструвала світлину, зроблену за кермом автомобіля. На опублікованій фотографії знаменита українська актриса й ведуча позувала без макіяжу та у повсякденному образі. Олена Кравець була одягнена у стильну футболку.

Олена Кравець похизувалась хорошим почуттям стилю у футболці від українського бренду
Олена Кравець похизувалась хорошим почуттям стилю у футболці від українського бренду

Образ відомої актриси складався зі світлої футболки білого кольору, на якій було нанесено принт з чорно-білими світлинами видатних українських жінок. Так, на одязі Олени Кравець можна було побачити Соломію Крушельницьку, Лесю Українку та Марію Заньковецьку. Над фотографіями українських мисткинь красується напис: “Всі – жінки, коли вони кохають”.

Олена Кравець в описі до своєї нової публікації зазначила, що сьогодні до її так званого “жіночого кола” входять зображені на футболці відомі постаті. Знаменитість виглядала доволі спокійною та усміхненою. Ймовірно, в актриси був чудовий настрій, коли вона робила опубліковану фотографію.

Відома українська ведуча Олена Кравець показала, в якому одязі розгулює вулицями Києва
Відома українська ведуча Олена Кравець показала, в якому одязі розгулює вулицями Києва

До слова, нова футболка відомої актриси й ведучої – від українського бренду Lady Di atelier. На офіційному сайті виробника такий одяг коштує 900 гривень.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.