Колишній Мішиної Олександр Еллерт виїхав до США ще торік: чи забрав комік із собою маму з Харцизька

Шанувальникам Олександра Еллерта чудово відомо, що комік нині перебуває в США. А от чи забрав до себе за океан матусю з Харцизька, цікавить багатьох.

Олександр Еллерт був сценаристом “Кварталу 95”. Та найбільше став відомим після перемоги в шоу “Холостячка”. Його обрала Ксенія Мішина. Якийсь час пара була разом, та до весілля справа так і не дійшла.

І хоча закохані розлучилися, стендапер допоміг Ксенії з сином виїхати з Києва в перші дні війни. Якийсь час вони разом із друзями перебували в Карпатах. Згодом стало відомо, що Еллерт перебуває в Америці.

Донька Олександра Еллерта

Багато розмов було довкола законності виїзду коміка за межі країни під час заборони чоловікам перетинати кордон. Він пояснив, що поїхав із гуртом артистів на гастролі до США, але назад, на відміну від інших, не повернувся.

Артисти родом із Донеччини. Його рідне місто Харцизьк росіяни окупували ще у 2014 році. До цього в Еллерта був невеличкий магазинчик краваток-метеликів у Донецьку. Та коли з’явилася “днр”, заробітків не стало.

Олександр Еллерт розстався з Ксенією Мішиною

Олександр вирішив перебратися до Харкова. На блокпосту його жорстко обшукали. Опинившись у вільній Україні, молодик вирішив взяти участь у шоу “Розсміши коміка”, ставши переможцем. Його запросили в команду “Кварталу”, де він якийсь час працював сценаристом.

Весь цей час мама артиста перебувала в Харцизьку. Він до батечка вмовляв жінку виїхати з окупованої території до 2020 року, але та навідріз відмовлялася це робити. Тож і до Америки він найімовірніше подався один.

До роману з Ксенією Мішиною Олександр двічі намагався побудувати сім’ю. Перший шлюб був студентським. З дружиною молодик прожив 2 роки, ставши батьком доньки Елі. Вдруге побрався з подругою, яка сама запропонувала стати на весільний рушник. Та спільне життя не задалося й на цей раз.

Популярне

Схожі статті

Шеф-кухар із культового ресторану розкрив свій секрет соковитих свинячих стейків: легкий рецепт із начинкою

Свинячі стейки з начинкою — страва, яка приносить багатьом не тільки насолоду від їжі, але й справжню радість від кулінарного відкриття, від емоційного враження, яке вона залишає.

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.