Найкрасивіший учасник “Холостячки-2” Роман Свечкоренко кардинально змінив імідж: після весілля одразу під нуль

Відомий український блогер та учасник реаліті-шоу "Холостячка" після весілля наважився на кардинальні зміни. Роман Свечкоренко показав свіже фото з оновлено зачіскою

Роман Свечкоренко здобув особливу популярність після участі у романтичному реаліті-шоу “Холостячка”. Знаменитість, хоч і не виграв у проєкті та не зміг побудувати щасливі стосунки зі Златою Огнєвіч, таки зумів стати щасливим. Так, нещодавно Роман Свечкоренко відгуляв весілля зі своєю дівчиною, а після одруження вирішив кардинально змінитись. Блогер показав на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм, як тепер виглядає.

Роман Свечкоренко показав, як виглядає

Учасник “Холостячки-2” зістриг своє волосся й тепер ходить із зачіскою “під нуль”. Втім, на такі зміни знаменитість наважився не просто так. Роман Свечкоренко у своєму Інстаграм-блозі розповів, що з нагоди весілля він і його новоспечена дружина Валерія вирішили зробити одне одному подарунок. Знаменитість розповів, що його кохана оплатила йому операцію з пересадки волосся.

Роман Свечкоренко з Холостячки-2 вирішив кардинально змінити імідж після свого весілля
Роман Свечкоренко з Холостячки-2 вирішив кардинально змінити імідж після свого весілля

У новій Інстаграм-розповіді Роман Свечкоренко зазначив, що він три роки поспіль думав про те, аби пересадити волосся. Клініку та спеціаліста, який займатиметься втіленням мрії знаменитості, чоловік знайшов сам. Втім, додав блогер, його дружина нарешті підштовхнула його до того, аби наважитись на таку процедуру.

У відповідь на розповідь чоловіка його підписники почали цікавитись, чому він взагалі замислився над пересадкою волосся. Таке запитання цікавило шанувальників Романа Свечкоренка, адже, на перший погляд, у нього ідеальна та густа шевелюра. Знаменитість приховувати не став та зізнався, що з самого дитинства у нього не було рівної лінії росту волосся, а з віком почали з’являтись залисини. Оскільки Свечкоренко не хоче запускати ситуацію, він і наважився на такі зміни.

Роман Свечкоренко показав, як тепер виглядає після того, як поголився під нуль
Роман Свечкоренко показав, як тепер виглядає після того, як поголився під нуль

До слова, в Інстаграм-історіях Роман Свечкоренко розповів і про те, як проходитиме пластична операція. За словами знаменитості, його друг попередив його, що це буде дуже боляче, а сама процедура триватиме близько 7 годин.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.