Колишній Притули Лесі Нікітюк тепер сам Кирило Буданов свічки задуває: як телеведуча проводить дозвілля

Сама собі режисер, сама собі акторка. Добре, що глядачів вистачає і їм це подобається. Леся Нікітюк створила власний Голлівуд у своєму інстаграмі.

Наша талановита зіркова телеведуча Леся Нікітюк не припиняє радувати своїх користувачів відзнятими за власним сценарієм гумористичними мініатюрами. Причому грає різні ролі в них також Леся у єдиній особі.

Багато мініатюр пов’язані з рекламою якогось продукту. Наприклад, товарів Intertop: у примірювальній Леся переміряла багато чого, а вийшла з магазину у своєму ж червоному пеньюарі.

“Мінус сімдесят. Прямо як мрія моєї куми, тільки не у відсотках, а у кілограмах”

Таким чином ведуча прорекламувала сезонні знижки, та ще й залишила коментар: “Щоб ви у мене не ходили голі”.

Користувачі миттєво відреагували: “Реклама, яку дивишся із задоволенням”,- пише один. “Ой, клас! Перший раз дивлюсь рекламу і вона не бісить!”,- додає інший.

Театр одного актора

За певний період вона створила купу образів: тут і агентка 007, і всім добре знайомі образи бабок-пліткарок біля під’їзду зі словами: “Це ж та пр…Притулу, яка знає”

Мініатюри від Лесі Нікітюк
Мініатюри від Лесі Нікітюк

Окрім реклами вона розігрує цілі мініспектаклі на різні теми.

Ось в одному вона ледь протискається у ліфт для однієї персони, який вона знайшла в одному з київських будинків. Виявляється, за радянських часів одному старому чиновникові навіть персональний ліфт зробили.

А ось вона розповідає про найдовший трамвайний маршрут у Києві, і тут вже в хід йдуть і ковдра, і подушка.

Але самим гуморним справжні поціновувачі Лесі вважають її мініатюру-колаж, коли вона вдало поєднала два відео, на одному з яких Кирило Буданов задуває свічки на своєму торті, а на другому у той самий момент у неї вдома, майже в інтимній обстановці, раптово від сильного пориву повітря здуваються свічки. Таким чином Леся привітала всіх з Днем воєнної розвідки України. Глядачі у захваті від почуття гумору Нікітюк та називають такі мініатюри найкращими, геніальними, класними.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.