Колишній Притули Лесі Нікітюк тепер сам Кирило Буданов свічки задуває: як телеведуча проводить дозвілля

Сама собі режисер, сама собі акторка. Добре, що глядачів вистачає і їм це подобається. Леся Нікітюк створила власний Голлівуд у своєму інстаграмі.

Наша талановита зіркова телеведуча Леся Нікітюк не припиняє радувати своїх користувачів відзнятими за власним сценарієм гумористичними мініатюрами. Причому грає різні ролі в них також Леся у єдиній особі.

Багато мініатюр пов’язані з рекламою якогось продукту. Наприклад, товарів Intertop: у примірювальній Леся переміряла багато чого, а вийшла з магазину у своєму ж червоному пеньюарі.

“Мінус сімдесят. Прямо як мрія моєї куми, тільки не у відсотках, а у кілограмах”

Таким чином ведуча прорекламувала сезонні знижки, та ще й залишила коментар: “Щоб ви у мене не ходили голі”.

Користувачі миттєво відреагували: “Реклама, яку дивишся із задоволенням”,- пише один. “Ой, клас! Перший раз дивлюсь рекламу і вона не бісить!”,- додає інший.

Театр одного актора

За певний період вона створила купу образів: тут і агентка 007, і всім добре знайомі образи бабок-пліткарок біля під’їзду зі словами: “Це ж та пр…Притулу, яка знає”

Мініатюри від Лесі Нікітюк

Окрім реклами вона розігрує цілі мініспектаклі на різні теми.

Ось в одному вона ледь протискається у ліфт для однієї персони, який вона знайшла в одному з київських будинків. Виявляється, за радянських часів одному старому чиновникові навіть персональний ліфт зробили.

А ось вона розповідає про найдовший трамвайний маршрут у Києві, і тут вже в хід йдуть і ковдра, і подушка.

Але самим гуморним справжні поціновувачі Лесі вважають її мініатюру-колаж, коли вона вдало поєднала два відео, на одному з яких Кирило Буданов задуває свічки на своєму торті, а на другому у той самий момент у неї вдома, майже в інтимній обстановці, раптово від сильного пориву повітря здуваються свічки. Таким чином Леся привітала всіх з Днем воєнної розвідки України. Глядачі у захваті від почуття гумору Нікітюк та називають такі мініатюри найкращими, геніальними, класними.