Вирвалась з тіні та стала пліч-о-пліч: як змінилась Олена Зеленська за час президенства свого чоловіка

Багато жінок, чиї чоловіки роблять успішну кар'єру все своє життя залишаються в його тіні. Вони повністю віддаються родинним справам та підтримці чоловіка.

Але іноді житті повертається таким чином, що приходиться не тільки вийти з тіні чоловіка, а й стати поруч з ним як надійна опора.

Так сталося з дружиною Володимира Зеленського Оленою. Ще з молоду, коли вони побралися, Олена не хотіла привертати до себе увагу, в той час, як у Володимира вже була мільйонна армія фанатів та прихильників. На сцену жінка не прагнула, а от сценарії для “Кварталу” писала залюбки. Це їй подобалось і це в неї виходило не погано.

Олена Зеленська розповіла про вплив на свого чоловіка та стосунки з ним
Олена Зеленська до лютого 2022 року

Вірогідно тому на початку президентства Зеленського вона вважала, що спічрайтером вона не буде, але свої критичні зауваження зможе робити й це буде доцільно. Можливо все так і було б, якби не страшні події, яки розділили їхнє життя, як і всіх українців, на до та після.

Все змінилося

Коли вранці 24 лютого 2022 року Олена, почувши слова чоловіка: “Почалося” відчула шок та заціпеніння, а потім була з ним у розлуці понад 2 місяці, тоді вона зрозуміла, що потрібна не як домогосподарка, а як берегиня своєї країни. Вона стала активно працювати в інформаційному просторі, а вже у травні того року почала зустрічатися з Першими леді Латвії, Франції, а потім й Америки. Відчувши свій потенціал, Олена продовжила діяльність на міжнародній арені. І от вже у липні конгресмени США аплодують їй стоячи після її потужної промови. Потім було багато форумів, зустрічей, прийомів, інтерв’ю, на яких Зеленська виступала як самостійно, так і разом з президентом. І наступив момент, коли навіть заговорили про неї як про потенціального кандидата на посаду президента.

Олена Зеленська у 2023 році
Олена Зеленська у 2023 році

Але, як би не сталося надалі, зараз її справжність, щирість та розум привернули до неї увагу всього світу, тому сьогодні пані Олена беззаперечно стала однією з найвпливовіших жінок нашого часу.

Популярне

Схожі статті

Що спільного між політикою та сценою? Артисти-депутати: Злата Огнєвіч, Святослав Вакарчук, Ада Роговцева

Що об'єднує політику та сцену, окрім загальної сфери суспільного життя? Одним із ключових аспектів є їхній величезний вплив на широкі маси громадян.

Поживно, смачно та недорого! Знаменита закуска, яку готую на кожне свято: рулет зі свинячої рульки. Рецепт

Рулет зі свинячої рульки виходить неймовірно смачним, а готується без клопоту. Якщо ви шукаєте оригінальну закуску на святковий стіл, то рекомендуємо цей рецепт!

Духові пиріжки з сирного тіста із джемом: мій чарівний рецепт, коли зненацька захотілось солоденького

У сучасному темпі життя навіть хвилини стають ціннішими, ніж будь-коли. Тому мистецтво швидкого та простого готування стає необхідністю, через що сьогоднішній рецепт солодкої випічки є актуальним.