Від довгого волосся не залишилось і сліду: як сьогодні виглядає 29-річний онук Ротару, який незаконно виїхав

Онук відомої української співачки Софії Ротару поїхав з України близько року тому. Як тепер виглядає Анатолій Євдокименко та чи висловлюється про те, що відбувається в його країні?

Відома українська співачка та справжня легенда вітчизняної сцени Софія Ротару свого часу стала не лише популярною артисткою, але й щасливою дружиною. Зі своїм чоловіком, який занадто рано покинув її через тривалу хворобу, вона виховала сина Руслана. Чоловік подарував своїй зірковій мамі двох онуків, названих на честь бабусі та дідуся.

Онука Софії Ротару Соня давно живе та будує кар’єру за кордоном. А ось онук зірки Анатолій деякий час перебував в Україні. Зірковий нащадок опинився на Батьківщині у день початку повномасштабної війни, втім залишатись вдома бажання не мав. У березні минулого року країну сполохав скандал – прикордонники затримали Руслана та Анатолія Євдокименка під час спроби незаконного перетину кордону. Тоді онук Софії Ротару мав довге волосся та дещо іншу зовнішність, ніж зараз, коли вже давно живе за межами України.

Софія Ротару зі своїм онуком Анатолієм Євдокименком на архівній світлині
Софія Ротару зі своїм онуком Анатолієм Євдокименком на архівній світлині

Софія Ротару скандалу навколо своїх рідних не коментувала. Втім, пізніше на особистій сторінці Анатолія Євдокименка з’явився допис, в якому той розповів, що йому таки вдалось виїхати з Україну. Оскільки вже більш ніж півтора року у країні діє воєнний стан, навряд чи онук Ротару зміг виїхати за кордон законним способом.

З моменту переїзду Анатолій Євдокименко сильно змінився. Знаменитість тепер має коротке волосся та дещо доросліший вигляд. Нагадаємо, що онукові Софії Ротару вже 29 років.

Свіжа фотографія Анатолія Євдокименка, онука відомої української співачки Софії Ротару
Свіжа фотографія Анатолія Євдокименка, онука відомої української співачки Софії Ротару

Варто зазначити, що нині онук відомої української артистки продовжує займатись своєю професійною діяльністю. Знаменитість активно записує нові пісні та займається творчістю. Про це Анатолій Євдокименко не забуває розповідати у своєму Інстаграм-блозі.

Популярне

Схожі статті

Смачніше за “Наполеон” і “Медовик”. Дуже смачний і соковитий лимонний торт: тісто запікаю разом з кремом

Лимонний торт за цим рецептом можна приготувати, як на свято, так і на кожен день. Цікаво, що коржі та крем для цього десерту готуються одночасно в одній формі.

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.