Як Катя Осадча змінювалася роками: від худорлявої дівчинки зі скромною посмішкою до головної леді “плюсів”

Зараз її називають "людина-бренд", тому що, коли говорять: "Катя Осадча", всі українці розуміють, хто це та чим вона займається. "Світське життя" та "Голос країни" завжди асоціюються з її ім'ям.

Це сьогодні її впізнає кожен, майже всі в курсі тих чи інших подій її особистого життя та родини. Але перш ніж стати зірковою телеведучою Катерина пройшла тернистий шлях, почавши його з модельного подіуму.

У 13 років висока худорлява дівчина вирішила підкорити модельний світ. Для цього вона поступає у київську модельну школу, а потім відправляється у Японію. Завдяки своєму характеру вона долає не абиякі труднощі та вже через 3 роки відправляється покоряти Старий Світ. Вона працю за контрактами В Англії, Німеччині, Франції.

Але ще через 2 роки вирішує повернутися на батьківщину працювати тележурналістом. Серед проєктів, якими вона займалася на українських телеканалах “Світське життя” принесло їй приголомшливу популярність завдяки її манері ставити прямі й не завжди зручні питання зірковим особам, як вітчизняним, так і іноземним. Згодом вона досягла таких професійних вершин, що конкурувати з нею вже не міг ніхто. Зрозуміло, що зі змінами в її внутрішньому світі та професійному статусі мінялась зовнішність: на зміну моделі прийшла світська імпозантна левиця. Величезна колекція ексклюзивних капелюхів підкреслювала індивідуальність та, часом, епатажність актриси.

Чергові зміни з Катериною трапилися півтора року назад, коли 24 лютого 2022 року назавжди розділив життя українців на до та після.

І от вже жорсткі та нелояльні питання Осадча задає не зіркам шоу-бізнесу, а працівникам Міжнародного Комітету Червоного Хреста, посадовцям різного роду організацій у рамках волонтерського проєкту “Знайти своїх”, завдяки якому вже зараз знайдено понад 3 тисячі людей.

Зміни у діяльності Катерини відбилися на її зовнішності. Вона стала виглядати без зайвого зовнішнього лоску, але від того не менш привабливою та цікавою.

Популярне

Схожі статті

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.