Що відомо про дітей від перших шлюбів Падалко і Соболєва: старшу дочку Єгора вже бачили, а хто ж у Марічки

До щасливого сімейного життя ми не завжди приходимо одразу. Іноді трапляються помилки при виборі супутника і тоді ми розлучаємося, але, на жаль, у багатьох випадках на той момент вже є спільні діти.

Відома в Україні зіркова телеведуча любить показувати світлини своїх з Єгором Соболєвим дітей, розповідати про те, як живе їхня родина. Але до того як Марічка одружилася зі своїм теперішнім чоловіком в них обох вже був багаторічний досвід сімейного життя у перших шлюбах.

На відміну від дружини Єгор Соболєв ніколи не був відкритий у питаннях особистого життя. Але відомо, що до зустрічі з Падалко чоловік був одруженим і від першої дружини має дорослу 20 річну доньку Алісу. Вона студентка Києво-Могилянської академії.

Дівчина схожа на свого батька і коментарі, якими Єгор супроводжує світлини з донькою, свідчать про нормальні стосунки між ними. Складно сказати, які відносини склалися у дівчини з братом та сестрами, що народжені від другого шлюбу батька, але можна побачити, що Марічка під світлинами падчерки ставить відмітки “Подобається”.

Що ж до дітей Марічки від першого шлюбу?

Вона прожила в ньому 15 років, але склалося так, що з якихось причин пара не могла мати спадкоємців.

Марічка з Єгором познайомилися, коли обидва ще були у шлюбі зі своїми першими партнерами. Вони почали зустрічатися, а коли зрозуміли, що покохали один одного, то розлучилися з попередніми супутниками та побралися. Мабуть, для них це було правильно, бо з Єгором, як відомо, мрія Марічки стати матір’ю здійснилася аж тричі. Завдяки тому, що телеведуча не безпідставно хизується своєю родиною, всім відомо, як дружно та у якій чудовій атмосфері жили та виховувались ці діточки. І можна не сумніватися, що іспити, які кинула їхній родині доля сьогодні, як і всім українцям, вони гідно подолають разом.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.