Хто з радянських поп-ікон зміг зберегти молодість до сьогодні: Пугачова, Вайкуле чи Ротару? Фото зблизька

Здавалося б — банальна істина: нікому не дано зупинити вплив часу на зовнішність людини. Але дехто не може з цим змиритися і ніщо не в змозі зупинити їх на шляху боротьби з віком.

Така позиція особливо притаманна жінкам-актрисам та співачкам, тим хто звик до обожнювання багатомільйонної армії фанатів. Колишні кумири не можуть собі дозволити того, щоб про них говорили не інакше як про бабусь, тому вони витрачають величезні гроші та переносять надскладні та небезпечні операції.

Серед них такі корифеї естради як Алла Пугачова, Софія Ротару та Лайма Вайкуле.

Лайма

Всім цім жінкам вже виповнилась поважна кількість років, але наймолодшою серед них є Лайма. Втім перенесена нею кілька років тому дуже серйозна хвороба не могла не залишити на зовнішності відбиток. Втім, Вайкуле живе настільки насиченим та активним творчим життям, що, здається, їй ніколи старіти. Після нещодавно проведеного пісенного конкурсу у Юрмалі всі побачили, що в артистки ще багато сил та наснаги. А у нещодавньому інтерв’ю, яке вона дала Натальї Мосейчук співачка розповіла, що зі сцени потрібно уходити, коли артист сам відчуває, що йому не цікаво виходити на публіку.

Лама Вайкуле
Лама Вайкуле

Алла

Алла Борисівна Пугачова завжди вміла майстерно розбурхувати публіку своїм зовнішнім виглядом. От й нещодавно після її поїздки разом з чоловіком Максимом Галкіним на фестиваль у Юрмалу ще довго обговорювалась тема того, як молодо чи не дуже виглядає радянська поп-ікона. Думки з цього приводу, як завжди, розділилися, але у більшості прийшли до висновку, що виглядає вона ще зовсім не погано.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Софія

Останнім часом Софію Михайлівну не можливо побачити на публіці. Зрозуміти, як за останній час змінилась артистка можна по фото на сторінці в інстаграмі. Та, як би вона не виглядала, в серцях шанувальників таланту та краси Ротару вона залишається й по сьогодні молодою та прекрасною.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.