Один раз виходили заміж і пережили своїх коханих: вірні вдови Софія Ротару, Ада Роговцева, Тіна Кароль

Декотрим щастить зустріти одне велике кохання на все життя. Ось і в деяких відомих жінок був лише один щасливий шлюб, а інших чоловіків вони до себе не підпускають.

Софія Ротару

На весільний рушник з Анатолієм Євдокименком Софія Михайлівна стала у 21 рік. Відтоді не розлучалися з чоловіком 34 роки до самої його смерті. Минуло вже більш як двадцять років, але співачка й не думає заводити романи з іншими чоловіками.

Софія Ротару прожила з чоловіком у шлюбі 34 роки

Надто сильно вона кохала свого Анатолія, тож не може уявити поряд із собою іншу людину. Вони познайомилися у Чернівцях в студентські роки. Саме цей сурмач підказав Соні ідею почати співати народні пісні. Коли 2002 року він помер від ускладнень після другого інсульту, Ротару хотіла завершити співочу кар’єру. Сину довелося дуже довго вмовляти маму не робити цього.

Ада Роговцева

З викладачем Костем Петровичем Степанковим студентка Ада довгий час зустрічалася таємно, оскільки чоловік, старший на 11 років, уже мав сім’ю. Згодом він розлучився з дружиною й у 1956 році одружився вдруге. Мама та бабуся Ади були проти цих стосунків. А закохані прожили разом 46 років як один день.

Ада Роговцева прожила з чоловіком у шлюбі 46 років

2002 року Ада Миколаївна поховала чоловіка, який помер від онкології. За 8 років підступна хвороба забрала в жінки й сина Костянтина. Обом чоловікам Роговцева присвятила по книзі спогадів. Як і у випадку з Софією Ротару, вмовити актрису повернутися до улюбленої професії після подвійного горя вдалося доньці Катерині.

Тіна Кароль

Артистці пощастило зустріти в житті велике кохання. На жаль, тривало воно не довго. З Євгеном Огірем співачка прожила в шлюбі всього 5 років. Чоловіка не стало 2013-го. Він помер через рак.

Тіна Кароль прожила з чоловіком у шлюбі 5 років

На жаль, віддатися горю на повну в Кароль не вийшло. У неї був контракт із каналом “1+1”. Тіна була зірковим тренером у шоу “Голос країни”, і якраз тривали прямі ефіри. Тож довелося свою скорботу приховати якнайдалі та з’явитися межі люди в тренерському кріслі. Можна лише уявити, що коїлося в цей момент у зірки на серці.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.