Ектор копія Залужного, а Свечкоренко з “Холостячки” тепер як Буданов: пересадка волосся змінює зовнішність

Знамениті чоловіки мають власну індивідуальність, щойно не підстрижуться під нуль. От тоді вже стають справжніми близнятами з іншими знаменитостями.

Ектор Хіменес-Браво та Валерій Залужний

Колумбійця з характерною зовнішністю важко було сплутати з будь-ким з українців, допоки Ектор не поголив волосся. Подібна процедура шеф-кухарю знадобилася задля пересадки волосся.

Ектор Хіменес-Браво став схожий на Валерія Залужного

Та коли Хіменес-Браво похвалився в мережі результатом, всі ахнули: наскільки сильно він нагадав головнокомандувача Валерія Залужного. Російська пропаганд у травні кільканадцять разів “поховала” очільника ЗСУ. Постійно мусувалися повідомлення, що він потрапив під ракетний обстріл десь під Херсоном.

Коли ж Залужний з’явився на люди, то жодних ознак поранення не було видно. Хіба що чоловік був дуже коротко підстрижений – не так, як зазвичай. До речі, пан Валерій неначе знав, що Ектора порівнюватимуть із ним, і ще раніше нагородив шеф-кухаря відзнакою – нагрудним знаком за сприяння українському війську.

Роман Свечкоренко та Кирило Буданов

Коли учасник “Холостячки-2” поголився налисо, пояснив шанувальника, що цей крок вимушений – молодик збирається наростити волосся. Операцію для знаменитості проплатила дружина, бо знала, що благовірний мріє стати “надутим ельфом”.

Помітили разючу схожість між Романом Свечкоренком та Кирилом Будановим?

Блогеру з майже 800 тисячами підписників докучала нерівна лінія лоба, тому він дуже зрадів сертифікату на процедуру. А коли його, як годиться, побрили перед екзекуцією, молодик, що боровся за серце Злати Огнєвіч в телепроєкті, раптом усім нагадав Кирила Буданова.

Очільник розвідуправління, попри чутки про його смерть, показався в мережі. Щоправда, на голові пана Кирила практично не було волосся, тож змінився він у новому іміджі доволі разюче.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.